[b4] Głośniki - dobór głośników
nie no wierzę na słowo na razie kasy nie mam i muszę na sprzęgło odłożyć,bo do wymiany się szykować mi będzie. Więc nie wiem czy nie kupię jakiekolwiek tuby, żeby coś było, bo chcę przód przygotowywać pod głośniki,a to też trochę kasy na to trzeba będzie,bo albo kupię oryginalne tashki, bądź dam do stolarza, żeby mi zrobił po patrzę jak ludzie mają i się zastanowię, aby tylko mnie miedź nie ograniczała hehe
Jaką zakładasz instalację?smaqosz pisze:no właśnie,ale to ważniejsze jest, bo chcę gaz założyć,a wolę to zrobić, przed założeniem, żeby potem nie rozpinać instalacji. Nie wiesz czy można gdzieś nabyć przednie słupki z gotowym miejscem na tweetery ?
Słupków poszukaj na alledrogo lub rzuć gdzieś tu na forum hasło, że szukasz. Może ktoś ma...
No wiem właśnie rozmawiałem z gościem i też właśnie zakupił więc poszukam. Jeszcze sam do końca nie wiem, bo u mnie w regionie zakładają u takiego gościa już od iluś lat i nikt jeszcze nie narzekał,ale nie jest to jakaś oryginalna instalka koszt ok 2300 z tego co pamiętam to wtryski hana lub baracuda. Jeszcze zadzwonię do Białegostoku do Staga ile tam biorą, ale nie wiem czy jest sens, bo jak mówię większość ma u tego gościa po zakładane i nie narzekają,a o wiele lepsze auta niż mój
Sprawdzony gość i do tego na miejscu to duzy plus, co nie przeszkadza jednak sprawdzić ceny gdzie indziej.smaqosz pisze:No wiem właśnie rozmawiałem z gościem i też właśnie zakupił więc poszukam. Jeszcze sam do końca nie wiem, bo u mnie w regionie zakładają u takiego gościa już od iluś lat i nikt jeszcze nie narzekał,ale nie jest to jakaś oryginalna instalka koszt ok 2300 z tego co pamiętam to wtryski hana lub baracuda. Jeszcze zadzwonię do Białegostoku do Staga ile tam biorą, ale nie wiem czy jest sens, bo jak mówię większość ma u tego gościa po zakładane i nie narzekają,a o wiele lepsze auta niż mój
Wykonać 2-5 telefonów nic nie kosztuje poza czasem a dzięki nim będziesz miał już całkiem niezłe rozeznanie
Nie no na pewno, mam w sumie tak na prawdę 3 opcje do wyboru 1 w Łomży tj ode mnie z 50km, 2 Białystok na ulicy bodajże 27 lipca czy jakoś tak, no i 3 Grajewo. Z czego w 1 zakładałem kiedyś do corodoby gaz i nie narzekałem też dużo ludzi poleca tam, 3 tak samo jest polecana ludzie nawet z Ełku przyjeżdżają zakładać, co w Ełku też mają no i taksówkarze też tam zakładają,a oni zazwyczaj wiedzą gdzie jest dobrze, sporo 80 tam ma założonych na moim regionie, o wiele nowsze samochody i bardziej skomplikowane tam zakładają. 3 opcja w ogólenie znana mi jedynie co wyczytałem na forum naszym, a6, a4,że jest polecane. Ja jakby nie patrzeć to chcę mieć szybsze wtryski,żeby nie było problemów potem. W Łomży podobna cena co w Grajewie
cenowo wygląda bardzo podobnie tam nie wielka różnica jest, czekaj może przerzućmy się do mnie do postu,żeby tutaj nie zaśmiecać https://audi80.pl/audi...dan-vt80759.htm
Kupiłeś już cokolwiek?smaqosz pisze:nie no wierzę na słowo na razie kasy nie mam i muszę na sprzęgło odłożyć,bo do wymiany się szykować mi będzie. Więc nie wiem czy nie kupię jakiekolwiek tuby, żeby coś było, bo chcę przód przygotowywać pod głośniki,a to też trochę kasy na to trzeba będzie,bo albo kupię oryginalne tashki, bądź dam do stolarza, żeby mi zrobił po patrzę jak ludzie mają i się zastanowię, aby tylko mnie miedź nie ograniczała hehe