Przy tych korbach nie dasz rady zrobić 170koników, po prostu nie wytrzymają.Solskier pisze:DRED, Ja sam obecnie przperz zmiane wtrysków i program zrobiłem 130PS, ale sama seria miała u mnie już prawie 100PS. Zamierzam zmienic IC na FMIC ale nie mam pomysłu jak go tam upchać. Wtryski jak naraize mam z AFNa ale chce wsadzić końcówki z T4 ponoc sam ten zabiego + mod softu da około 170PS, napewno musze pomyśleć o wiekszym turbo bo T2 to i moze podoła napompować wiecej ale w długim czasie myśle nad jakąś VNT, tak pozatym orjentuje sie ktoś przy jakim ćisnieniu doładowania zacznie mi zrzucać bądź rwać werze od IC?? Teraz mam w porywach 1.2Bara. chce zrobić 1.4 w overboostach do 1.6-1.7
Co do ciśnienia to u mnie przez moment dochodzi do 1,5 i jak dotąd wymieniłem tylko jeden przewód.
Nie wiem ile mam koniczków, i nie będę spekulował ale mam wymienione wtryski od ASV i czasem oszukuję czujnik masy przepływu powietrza 8-).
Do 96km/h pomiary Gtechem 9,8s więc jakoś tam się toczę.
Na dniach będę chciał pomierzyć autko więc jak już to zrobię to wkleję wykresik.