Witam wszystkich klubowiczów. Mam na imię Maciek , parę dni temu kupiłem Audi Coupe 2.3 E 133 KM i śmiem twierdzić że nie ma dla mnie lepszego auta na tym globie Pochodzę z okolic Warszawy, dokładnie Nasielsk, forum znalazłem oczywiście dzięki google i myślę, że zostanę tu na dłużej. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów
Z okazji zbliżających się świąt życzę Wam wszystkich wszystkiego najlepszego, braku problemów ze swoimi samochodzikami, dużo szczęścia, zdrowia, wory hajsu i wszystkiego co najlepsze mordeczki <mikolaj>
Zdrowych i wesołych świąt Bożego Narodzenia,
niechaj się spełnią wszystkie marzenia,
aby zdrowie Was nigdy nie opuszczało,
oby w gronie rodzinnym szczęście panowało,
aby prezenty upragnione pod choinką stały,
aby w miłości i cieple minął Wam rok cały.
ADAM
Witam wszystkich, mam na imie Przemek mam 80 B3 z silnikiem na wtrysku JN w automacie. Forum znalazlem przypadkowo szukając pomocy w necie przy mojej skrzyni. Pozdrawiam
Witam wszystkich. Mam na imię Kuba, znajomi mówią mi Borys. Niedawno kupiłem Audi 80 B4 2.0 ABT z automatyczną skrzynią biegów. Szatan to to nie jest ale przyjemnie się tym śmiga a poza tym mam sentyment do 'starych' modeli Audi. Przedtem latałem Audi 100 C3 2.3 i 2.0. Pochodzę z okolic Łosic i Białej Podlaskiej (woj. Mazowieckie/Lubelskie). Pozdrawiam wszystkich klubowiczów/forumowiczów;) Szerokości!
Witam wszystkich.
Obecnie wożę się trochę nowszym modelem bo b6 1.9tdi avant, jednak z początkiem wiosny planuję zakup drugiego auta jakim jest CABRIO najlepiej z silnikiem 2.8 + LPG. Mam nadzieję że zdobędę tu wszelkie potrzebne informację oraz pomoc z waszej strony aby zakup był jak najbardziej udany
Cześć mam na imię Grzesiek. Jestem posiadaczem Audi 80 tdi 1z avant z 94 roku w wersji skandynawskiej. Wcześniej przez 7 lat jeździłem BMW e36 coupe. Znalazłem was przypadkowo szukając informacji na temat słynnego zaworu N75. Pozdrawiam
Stałem się posiadaczem B4 z silnikiem ABC w Avancie czarnym <ok>
Z racji uroku i możliwości kombi.
Tak w motoryzacji od dziecka, po górach od dziecka + do tego wieloletnie doświadczenie w off roadzie
A forum bo zawsze warto się uczyć i słuchać innych <ok>
Witam wszystkich posiadaczy Audi. Mam na imię Olek i jestem z Śląska. Na forum zaglądam już przeszło rok. Postanowiłem się w końcu przywitać (lepiej późno niż wcale :lol: ). Posiadam Audi 80 Cabrio, silnik 2.0E ABK 115KM z 1997r. zagazowany. Dzięki forum naprawiłem już wiele usterek sam, a trafiłem tu właśnie przy okazji naprawy pierwszej z nich, szukając pomocy w necie. Forum jest bardzo rozbudowane i niemal na wszystkie nurtujące mnie pytania znajduje tu odpowiedzi. Za co przy okazji chciałbym wszystkim wypowiadającym sie użytkownikom podziękować.