Audi Cabriolet 2.6 V6
Ta.. ćpajcie tuning a nie będziecie moóc korzystać normalnie z auta :mrgreen:
Ja właśnie jestem tego przykładem. Dzisiaj, pod bacznym okiem Krzyśka, zakupiłem takie oto toczydło:
Z zakupu jestem bardzo zadowolony bo auto wygląda na mega zdrowe i bardzo zadbane. Wymarzyłem sobie Audi A4 B5 Avant w srebrnym lakierze, drewnem w środku, chromami dookoła okien oraz srebrnymi relingami no ale cóż: LIPA. Wybór padł na coś mniej ociekającego splendorem ale to w prostocie zawarte jest piękno
Latem na pewno pojawią się jakieś ciekawe koła. Auto ma pełnić rolę samochodu do jazdy codziennej więc niewiele mm. pójdzie w dół (jeżeli w ogóle) a koło musi mieć optymalne opony - beż żadnych naleśników.
Ja właśnie jestem tego przykładem. Dzisiaj, pod bacznym okiem Krzyśka, zakupiłem takie oto toczydło:
Z zakupu jestem bardzo zadowolony bo auto wygląda na mega zdrowe i bardzo zadbane. Wymarzyłem sobie Audi A4 B5 Avant w srebrnym lakierze, drewnem w środku, chromami dookoła okien oraz srebrnymi relingami no ale cóż: LIPA. Wybór padł na coś mniej ociekającego splendorem ale to w prostocie zawarte jest piękno
Latem na pewno pojawią się jakieś ciekawe koła. Auto ma pełnić rolę samochodu do jazdy codziennej więc niewiele mm. pójdzie w dół (jeżeli w ogóle) a koło musi mieć optymalne opony - beż żadnych naleśników.
Dziękówka Panowie. Cóż, do top forum daleko
Lokalizacja bardzo fajna, w szczególności latem. Minus? Z uwagi na nierówności, które tam występują, trudno postawić auto na prostym terenie, przez co miejscami samochód wygląda jak koza Do tego, połowę drogi powrotnej do domu gubiłem kamyki z opon
Miejsce upatrzone przez fotografów aut i kręcących bączki
Dla niewtajemniczonych, całe to miejsce przed EURO2012 było jednym wielkim parkingiem-hangarem-bazarem-przemytniczoszmuglerskimmiejscem (stadion+cały przyległy teren jak okiem sięgnąć..)
Lokalizacja bardzo fajna, w szczególności latem. Minus? Z uwagi na nierówności, które tam występują, trudno postawić auto na prostym terenie, przez co miejscami samochód wygląda jak koza Do tego, połowę drogi powrotnej do domu gubiłem kamyki z opon
Miejsce upatrzone przez fotografów aut i kręcących bączki
Dla niewtajemniczonych, całe to miejsce przed EURO2012 było jednym wielkim parkingiem-hangarem-bazarem-przemytniczoszmuglerskimmiejscem (stadion+cały przyległy teren jak okiem sięgnąć..)
niestety zwykłe "papy" w szaryk kolorze - jak wróci od lakiernika bede sie za nie brałquick pisze:Dziękówka Panowie, trochę brakuje mi pomysłu na to co dalej.. W sumie mam jeszcze w piwnicy sprężyny na przód -60 mm. ale.. jakoś nie mogę się zebrać do ich założenia
stawsz, też masz Recaro?
jakie masz teraz springi na aucie ? jak coś pod - 40 a bedziesz zmieniał to możemy zrobić deal-a
Ja chętnie kupie właśnie te co masz na aucie , już za stary jestem na -60quick pisze:Auto kupiłem na takich sprężynach jakie obecnie są. Ciężko mi powiedzieć ile to mm. - ludzie mówią, że 40 mm. ...
A Ty jakie chcesz poddać dealowi?
W swoim golf ie mam gwint i całe szczęście ze mam jeszcze służbowe auto bo juz na codzień
bym juz nie najezdzil - żona się męczy :p
Ale dla poprawy wyglądu cabrio chętnie przygarne lekko niższe springi