Witam mam problem z bagażnikiem w moim Audi B3 z 1991r , zablokował mi się zamek tak że nie jestem w stanie przekręcić kluczyka. Dodatkowo złapałem gumę i koło zapasowe mam w bagażniku i nie mogę podjechać do jakiegoś mechanika. Zanim tu napisałem przeczytałem sporo tematów na temat awaryjnego otwarcia bagażnika, ale niestety nie radze sobie z tym otwarciem. Zdjąłem tylną półkę z głośnikami oraz tylna kanapę z samochodu i próbowałem się dostać przez otwory do bagażnika za pomocą drutu. Jednak na zamku jest taka czarna osłonka której nie jestem w stanie zdjąć od wewnątrz. Próbowałem też od rejestracji ale jest ona przykręcona śrubami od wewnątrz bagażnika i nie mogę jej zdjąć. Czy ma ktoś jakiś patent na otwarcie bagażnika? Nie wierze że Niemcy nie mieli jakiejś sztuczki żeby go otworzyć. Kupiłem już nawet nowy zamek do bagażnika i zastanawiałem się czy nie dać jakiemuś włamywaczowi kasy żeby mi go otworzył, ale nie chce póki co dać komuś zarobić 100 zł za 5 minut roboty jak jest na to inny sposób. Bardzo proszę o pomoc w tym temacie.
[ Komentarz dodany przez: PieterB: 2014-02-04, 17:16 ]
tag ma być na początku tematu :!:
[B3] Uszkodzona klapa bagażnika
[B3] Uszkodzona klapa bagażnika
Ostatnio zmieniony 04 lut 2014, 17:16 przez SKNBLR, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
Re: [B3] Uszkodzona klapa bagażnika
popsiukaj do srodka wd 40 jak ci pusci zamek strzykawką wpusc olej bo wd 40 wyplukuje smar i ci ponownie zamaznieSKNBLR pisze:Witam mam problem z bagażnikiem w moim Audi B3 z 1991r , zablokował mi się zamek tak że nie jestem w stanie przekręcić kluczyka. Dodatkowo złapałem gumę i koło zapasowe mam w bagażniku i nie mogę podjechać do jakiegoś mechanika. Zanim tu napisałem przeczytałem sporo tematów na temat awaryjnego otwarcia bagażnika, ale niestety nie radze sobie z tym otwarciem. Zdjąłem tylną półkę z głośnikami oraz tylna kanapę z samochodu i próbowałem się dostać przez otwory do bagażnika za pomocą drutu. Jednak na zamku jest taka czarna osłonka której nie jestem w stanie zdjąć od wewnątrz. Próbowałem też od rejestracji ale jest ona przykręcona śrubami od wewnątrz bagażnika i nie mogę jej zdjąć. Czy ma ktoś jakiś patent na otwarcie bagażnika? Nie wierze że Niemcy nie mieli jakiejś sztuczki żeby go otworzyć. Kupiłem już nawet nowy zamek do bagażnika i zastanawiałem się czy nie dać jakiemuś włamywaczowi kasy żeby mi go otworzył, ale nie chce póki co dać komuś zarobić 100 zł za 5 minut roboty jak jest na to inny sposób. Bardzo proszę o pomoc w tym temacie.
[ Komentarz dodany przez: PieterB: 2014-02-04, 17:16 ]
tag ma być na początku tematu :!: