[All] Modyfikacje - Zawieszenie, sprężyny amorki, gwint
B3 bylo przed B4 także idąc Kolczat Twoim tokiem rozumowania nie ma gwintu do B4 jest tylko do B3 ostatmich roczników pasujace do B4.
!!! Chyba, że otwory do mocowania zwrotnicy mają średnicę 14mm to wtedy mozemy mówić o gwincie do B4. (sam taki kupolem).
W quattro mozna jeszcze rozróżnić poprzez poprzez mocowanie stabilizatora. Tutaj występują wersje z oczkiem i bez.
Ale to sa takie pierdoły :lol:
Najwazniejsza różnica to czy jest ze zwrotnicą czy bez. Resztę można bez problemu zakładać.
!!! Chyba, że otwory do mocowania zwrotnicy mają średnicę 14mm to wtedy mozemy mówić o gwincie do B4. (sam taki kupolem).
W quattro mozna jeszcze rozróżnić poprzez poprzez mocowanie stabilizatora. Tutaj występują wersje z oczkiem i bez.
Ale to sa takie pierdoły :lol:
Najwazniejsza różnica to czy jest ze zwrotnicą czy bez. Resztę można bez problemu zakładać.
Pytanie czy ktoś wymieniał wkłady w gwincie FK G13 (przód), nie wiem jak Kw ale Fk ma skrócona kolumnę więc wkłady tez muszą być krótsze. Mam bardzo słabe amory i chciałem je zregenerować lub kupić wkłady. Słyszałem że pasują wkłady z golfa mk1. Gdzie można dostać ori wkłady FK lub wkłady właśnie do mk1? Czy ktoś miał z tym doświadczenie?
- wojtek040491
- Forum Audi 80
- wojtek040491
- Forum Audi 80
- wojtek040491
- Forum Audi 80
Panowie mam zamiar zalozyc gwint do swojej b2 i doradźcie mi co mam zrobic? Zrobic gwint home made by skoti, czy sa jakies inne opcje? Chcialbym ja posadzic naprawde nisko Myslalem nad nagwintowaniem orginalnej lagi i zlozenie z tego gwintu tylko jak? czym? gdzie? kto robi takie rzeczy? czy moglbym kupic ori gwint do mk2 i tyl wlozyc spokojnie a przod nakretki,sprezyna etc. przelozyc do na nagwintowana kolumne? lub tak jak zrobil skoti tylko chcialbym przodem jeszcze nizej Sam nie wiem doradźcie