[B4/1.9TDI 1Z] Wtryski AFN .
[B4/1.9TDI 1Z] Wtryski AFN .
Panowie , mam pytanko do was .
Otóż pocytałem trochę o wymianie wtrysków w naszych zetorkach . mocy troszkę przybywa ,ale nie doczytałem się jak to jest ze spalaniem . Czy jeżeli wymienię wtryski na AFN to czy spalanie się zwiększy czy zmniejszy ? I czy jest różnica co za auto będzie dawcą ?
Otóż pocytałem trochę o wymianie wtrysków w naszych zetorkach . mocy troszkę przybywa ,ale nie doczytałem się jak to jest ze spalaniem . Czy jeżeli wymienię wtryski na AFN to czy spalanie się zwiększy czy zmniejszy ? I czy jest różnica co za auto będzie dawcą ?
aha czyli się podnieśie . bo ja tak jak mam teraz fabrycznie 90KM to ostatnio wlałem 50L i zrobiłem na tym 880 KM więc po mieście w zimie spalanie 5.5-5.7 i jestem bardzo zadowolony z tego wyniku . chociaż myślałęm że po wymianie wtrysków i mapy spalanie spadnie jeszcze troszkę d; . A powiedz mi dało by coś gdy bym mape wgrał pod wtryski które mam aktualnie ? czyli ori ?
wow ; o zaskoczyłeś mnie bardzo miło : D . Jest ktoś na forum z łódzkiego kto by zrobił mape do ori ? i mniej więcej ille trzeba było by przygotować pieniędzy ? i jak to jest z tym komputertem ? podobno są jakieś w plastikowej obudowie i metalowej . ja mam w metalowej to lepiej czy gorzej ? rok 1994 , przepływomierz bosch , bo tego nie dodałem wcześniej
Napisz do https://audi80.pl/munior,u,3284.htm wszystko ci pięknie opisze