[b4 1z TDi] dystanse
myślę,że jeżeli ktoś pyta o opinie to warto podzielić się wiedzą,na podstawie tego ktoś może wyciągnąć wnioski,a niektórzy się wiedzą nie dzielą bo nie posiadają albo ''słyszeli".
Ja u siebie mam akurat dystans zmieniający rozstaw 4x108/4x100 20/23mm bo takie mi się trafiły panie Kolczat pomimo tego,że mam piastę wierconą z tarczą 4x108/4x100 więc mógłbym zastosować taki lub przelotowy!oczywiście jeżeli pisałeś o mnie!!
Ja u siebie mam akurat dystans zmieniający rozstaw 4x108/4x100 20/23mm bo takie mi się trafiły panie Kolczat pomimo tego,że mam piastę wierconą z tarczą 4x108/4x100 więc mógłbym zastosować taki lub przelotowy!oczywiście jeżeli pisałeś o mnie!!
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
co tu dyskutowac, nie podales przykladu ze sie rozbiles tylko z tego powodu ze dystans byl przelotowy a nie przykrecany do piasty, wiec automatycznie twoje slowa na temat wiekszego bezpieczenstwa w dystansach przykrecanych do piast sa nie potwierdzone bo niby na jakiej podstawie? ja nie neguje ani jednego ani drugiego rozwiazania oba sa dobre jezeli sie przestrzega podstawowych warunkow przykrecenia kola oraz uzywa sie odpowiednich materialow dystansu i sruby, ot cala filozofia