[Audi Cabrio] Cabrio by- stawsz - new setup :)
Łukasz może i siedzi mocniej bo gratów dużo w bagazniku - wziąłem drugi akumulator zestaw narzędzi i inne bzdety ... w końcu to była jej (audi) pierwsza taka długa trasa odkąd ją posiadam , w sumie 700 km
Ogólnie to tył idzie jeszcze wyregulować bo zakupiłem amorki z regulacją na talerzykach, ale na razie zostawiam jak jest bo i wg mnie równo siedzi i jeżdzi sie dobrze
Już szukam innego koła - teraz na bank wjedzie 18' i coś bardziej na cult-a
Ogólnie to tył idzie jeszcze wyregulować bo zakupiłem amorki z regulacją na talerzykach, ale na razie zostawiam jak jest bo i wg mnie równo siedzi i jeżdzi sie dobrze
Już szukam innego koła - teraz na bank wjedzie 18' i coś bardziej na cult-a
Hej odświeżę temat - dziś na zlocie w Skierniewicach na End of Season party 2014 udało się zdobyć taką oto nagrodę , przy wsparciu kolegów z klubu Vag Rawa (w porywach do 9 osób w aucie)
Kategoria Open Car Limbo - najniższe auto :mrgreen: w innym nie mógłbym sie mierzyć
[ Dodano: 2014-09-13, 23:11 ]
Aktualizacja 13.09.2014
Z tytułu odrobiny chęci i chwili wolnego czasu wpadły na przód spryskiwacze reflektorów - podsumowując, jedno z łatwiejszych rezanek a i efekt wg mnie super.
Kategoria Open Car Limbo - najniższe auto :mrgreen: w innym nie mógłbym sie mierzyć
[ Dodano: 2014-09-13, 23:11 ]
Aktualizacja 13.09.2014
Z tytułu odrobiny chęci i chwili wolnego czasu wpadły na przód spryskiwacze reflektorów - podsumowując, jedno z łatwiejszych rezanek a i efekt wg mnie super.
Na życzenie obiecywana od dawna sesja - miłe komentarze mile widzianeernieball pisze:Szymon pochwal się ostatnią sesją zdjęciową.
Mam nadzieję , że i Wam podoba się tak jak i mi.
lub pełna sesja pod linkiem :
https://plus.google.com/photos/10093599 ... 6667488065
Miłego oglądania.
Dzięki Panowie - sesyjka na zakończenie sezonu , teraz kompletowanie gratów na następny sezon.
Pierwsze zakupy juz zrobione i niedługo wpadnie komplet piast i zmieniam rozstaw na 5x112 wiec problem z dobrą felgą mam nadzieje że nie bedzie istniał. Nawet juz mam 2 fajne komplety na oku :roll: <ok>
W planach jeszcze pod choinkę ładny kompletny wydech z kwasa a resztę sie zobaczy zobaczymy ile dudków uda mi sie przed żoną zbunkrować :lol: :mrgreen:
Pierwsze zakupy juz zrobione i niedługo wpadnie komplet piast i zmieniam rozstaw na 5x112 wiec problem z dobrą felgą mam nadzieje że nie bedzie istniał. Nawet juz mam 2 fajne komplety na oku :roll: <ok>
W planach jeszcze pod choinkę ładny kompletny wydech z kwasa a resztę sie zobaczy zobaczymy ile dudków uda mi sie przed żoną zbunkrować :lol: :mrgreen:
Zima zbliża się wielkimi krokami , auto na dobre zadomowiło się w grzanym garażu a ja zbieram fanty wiec na wiosnę cytując klasyka będą zmiany, zmiany , zmiany ...
felga to Artec L 18x9 et 52, skręcana 2 częściowa - powiem tak, żeby nie zapeszać wyglądają prawie jak nówki.
opony ze zdjęć będą do zmiany na jakieś 215/35 i pewnie wleci jakiś nakang
Do kompletu zostało dokupienie nowych tarcz hamulcowych i klocków oraz wypiaskować i pomalowac zaciski , tak przy okazji może mi doradzicie jakie tarcze kupić , zaciski mam G60 i na razie takie zostaną może z czasem pomyśle nad 4 tłoczkami.
Aha szukam dalej gwintu na przód - a jak nie znajdę czegoś sensownego to czuje ze Air wskoczy
felga to Artec L 18x9 et 52, skręcana 2 częściowa - powiem tak, żeby nie zapeszać wyglądają prawie jak nówki.
opony ze zdjęć będą do zmiany na jakieś 215/35 i pewnie wleci jakiś nakang
Do kompletu zostało dokupienie nowych tarcz hamulcowych i klocków oraz wypiaskować i pomalowac zaciski , tak przy okazji może mi doradzicie jakie tarcze kupić , zaciski mam G60 i na razie takie zostaną może z czasem pomyśle nad 4 tłoczkami.
Aha szukam dalej gwintu na przód - a jak nie znajdę czegoś sensownego to czuje ze Air wskoczy
Ostatnio zmieniony 29 paź 2014, 22:12 przez stawsz, łącznie zmieniany 1 raz.