podobno znacie te oto audi na forum. Kupiłem je całkiem niedawno. Zrobiłem w nim wszystko czego wymagało do wzorowego stanu technicznego, jestem na etapie car audio i hardtop(jedzie z niemiec już) potem fotele (chcę grzane) tapicerka od podstaw będzie szyta na nowo, no i oczywiście dostanie dla bajeru klimatronik.
Przejdźmy do zeczy, jestem mechanikiem, wszystko co zrobiłem i zrobię wykonam sam własnymi rękoma, ale mam za mało doświadczenia żeby profesjonalnie wstawić turbo żeby to grało idealnie. Podkreślam ze nie chcę jakiegoś konkretnego przyrostu mocy, może wgl go nie być. Chodzi mi o sam fakt ze te turbo jest no i te pss z blow-off. Przewaliłem wiele tematów, sporo się dowiedziałem, ale chcę porady mądrzejszej głowy. Jakie turbo zastosować żeby uzyskać tylko efekt pss i pochwalić się na zlocie ze turbo jest pod machą najlepiej bez geometrji żeby nie trzeba było nim sterować. Kolektor wydechowy intercooler, o rurowanie i smarowanie to drobiazg już. Proszę o opinie i podpowiedzi:)
ah dodam ze auto jest zagazowane. I chciał bym uzyska jeszcze parę odpowiedzi na sterowanie paliwem