[B4 1Z] Rezanie FMIC - nowe foty - rury w czarnym macie.
No pewnie że jest teraz opóźnienie, trudno żeby przy zwiększonej pojemności układu dolotowego (nie liczyłem dokładnie ale pewnie około x2-2,5) nie wystąpił lag.
Ale nie jest to jakiś tam mega lag, zresztą ciśnienie maksymalne jest ustawiane na MBC a co za tym idzie układ i tak trzyma podwyższone ciśnienie bez gazu w podłodze, także i tak chodzi tylko o dobicie ciśnienia do maksa a nie że od 0 do tych 1,2-1,4 musi każdorazowo pompować...
Zresztą muszę pomierzyć co nieco czy jest lepiej, gorzej czy tak samo... miało być chłodniej i tak jest na pewno :mrgreen:
PozdrawiaM
Ale nie jest to jakiś tam mega lag, zresztą ciśnienie maksymalne jest ustawiane na MBC a co za tym idzie układ i tak trzyma podwyższone ciśnienie bez gazu w podłodze, także i tak chodzi tylko o dobicie ciśnienia do maksa a nie że od 0 do tych 1,2-1,4 musi każdorazowo pompować...
Zresztą muszę pomierzyć co nieco czy jest lepiej, gorzej czy tak samo... miało być chłodniej i tak jest na pewno :mrgreen:
PozdrawiaM
Tak z stronki fmic pl 300zł
Jak się niemyle 550x180x65
Zderzak audi cabrio cfl pod ori by to w ten sposób nieweszło
Też można dostać z wylotem z jednej strony ale większość poleca montować te przelotowe
Górą prościej więcej miejsca a tym bardziej przy zmianie kolektora Chciałem to dołem puscić i wyjść do góry przy filtrze ale za ciasno tym bardziej że klima jest
Też można dostać z wylotem z jednej strony ale większość poleca montować te przelotowe
Górą prościej więcej miejsca a tym bardziej przy zmianie kolektora Chciałem to dołem puscić i wyjść do góry przy filtrze ale za ciasno tym bardziej że klima jest
a bez klimy, i jak by go deko inaczej upchnac wszedl by pod ori? wiem ze to wrozenie z fusow ale mi ten cabrio zderzak nijak sie nie podobajoandaw pisze:Tak z stronki fmic pl 300zł
nawet bylbym sklonny zmienic delikatnie mocowanie chlodnicy te dolne
tak w ogole, fajnie ci to wyszlo
skwaromir, poka, poka