Do tej opcji się przekonałem <ok>Adams80B4 pisze:... lub usunięcie wcale,też zyska na spójności
[Audi 80 B4] zielone limo od orsa_83
szału nie ma zależy co kto lubi i co komu się widzi ale to znaczek więc tak jak Sławkowi się zachce to w każdy dzień miesiąca może mieć inny kolor np.czarny w połyskuorsa_83 pisze:Nie ma za co Polecam się na przyszłość <ok>Tighe pisze:też myślałem o takim znaczku, ale jednak dobrze że na pomyśle się skończyło
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
Zaiste <ok> napisałem, że to tymczasoweAdams80B4 pisze: szału nie ma zależy co kto lubi i co komu się widzi ale to znaczek więc tak jak Sławkowi się zachce to w każdy dzień miesiąca może mieć inny kolor np.czarny w połysku
Dzięki za dobre słowo. Co do mojej poczciwiny, to ciężko ją spotkać w okolicach Mikołowa, bo pojechała ze mną do Krakowa <ok> W końcu nie mogłem jej samej zostawićAudiLaziska pisze:Widzę rejestracje SMI a nigdy tej lalki nie widziałem w okolicy
Chciałbym obmacać na żywo bo jest co
Gratki za włożoną pracę i powodzenia w dalszych planach
Chcesz macać na żywo Zapraszam w imieniu organizatorów na zlot w Kryspinowie https://audi80.pl/kryspinow-vol5-1-3 ... htm#943606 ... będzie można pomacać dużo Be czwórek :mrgreen: Jeśli masz inne plany, to może ja wybiorę się zieloną do domu na jakiegoś spota?
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
Dzięki za dobre słowo. Co do mojej poczciwiny, to ciężko ją spotkać w okolicach Mikołowa, bo pojechała ze mną do Krakowa <ok> W końcu nie mogłem jej samej zostawićAudiLaziska pisze:Widzę rejestracje SMI a nigdy tej lalki nie widziałem w okolicy
Chciałbym obmacać na żywo bo jest co
Gratki za włożoną pracę i powodzenia w dalszych planach
Chcesz macać na żywo Zapraszam w imieniu organizatorów na zlot w Kryspinowie https://audi80.pl/kryspinow-vol5-1-3 ... htm#943606 ... będzie można pomacać dużo Be czwórek :mrgreen: Jeśli masz inne plany, to może ja wybiorę się zieloną do domu na jakiegoś spota?[/quote]
Możliwe, że sie pojawię na zlocie jak plany się nie pokrzyżują
A jak się będziesz wybierał zieloną w rodzinne strony to wal śmiało na PW na pewno się ustawimy na spocik !
No to już poleciało PW. Swoją drogą wyczytałem, że często latasz na Podkarpacie, więc też pisz jak będziesz przelatywał przez Kraków ... do zjazdu z A4 na Wieliczkę mam jakieś 5 minut ... jazdy na wstecznymAudiLaziska pisze:A jak się będziesz wybierał zieloną w rodzinne strony to wal śmiało na PW na pewno się ustawimy na spocik !