Do tej opcji się przekonałem <ok>Adams80B4 pisze:... lub usunięcie wcale,też zyska na spójności
[Audi 80 B4] zielone limo od orsa_83
szału nie ma zależy co kto lubi i co komu się widzi ale to znaczek więc tak jak Sławkowi się zachce to w każdy dzień miesiąca może mieć inny kolororsa_83 pisze:Nie ma za coTighe pisze:też myślałem o takim znaczku, ale jednak dobrze że na pomyśle się skończyłoPolecam się na przyszłość
<ok>

- AudiLaziska
- Forum Audi 80
Zaiste <ok> napisałem, że to tymczasoweAdams80B4 pisze: szału nie ma zależy co kto lubi i co komu się widzi ale to znaczek więc tak jak Sławkowi się zachce to w każdy dzień miesiąca może mieć inny kolornp.czarny w połysku

Dzięki za dobre słowo. Co do mojej poczciwiny, to ciężko ją spotkać w okolicach Mikołowa, bo pojechała ze mną do Krakowa <ok> W końcu nie mogłem jej samej zostawićAudiLaziska pisze:Widzę rejestracje SMI a nigdy tej lalki nie widziałem w okolicy
Chciałbym obmacać na żywo bo jest co![]()
Gratki za włożoną pracę i powodzenia w dalszych planach

Chcesz macać na żywo

- AudiLaziska
- Forum Audi 80
Dzięki za dobre słowo. Co do mojej poczciwiny, to ciężko ją spotkać w okolicach Mikołowa, bo pojechała ze mną do Krakowa <ok> W końcu nie mogłem jej samej zostawićAudiLaziska pisze:Widzę rejestracje SMI a nigdy tej lalki nie widziałem w okolicy
Chciałbym obmacać na żywo bo jest co![]()
Gratki za włożoną pracę i powodzenia w dalszych planach

Chcesz macać na żywo

Możliwe, że sie pojawię na zlocie jak plany się nie pokrzyżują

A jak się będziesz wybierał zieloną w rodzinne strony to wal śmiało na PW na pewno się ustawimy na spocik

No to już poleciało PW. Swoją drogą wyczytałem, że często latasz na Podkarpacie, więc też pisz jak będziesz przelatywał przez Kraków ... do zjazdu z A4 na Wieliczkę mam jakieś 5 minut ... jazdy na wstecznymAudiLaziska pisze:A jak się będziesz wybierał zieloną w rodzinne strony to wal śmiało na PW na pewno się ustawimy na spocik!