w photoshopieJaroh pisze:Dla prawnego oka widać tarcze prętościomierza i jest akuracik moim zdaniem,jak by ją powiększyć to by to wyszło troszke glupio.
Mam tytanko do mario74-w jakim programie to było robione?
Ja jestem za tym projektem.Leprzego już nie widze i dalsze modyfikacje mogą zepsuć caly projekt.
Takie jest moje zdanie
POTRZEBNY PROJEKT
tez mi sie podoba ta 2 fotka!!! tylko ujawnij ten predkościomierz!
poprostu zmniejsz cien na calym znaczku logo audi i odrazu ujzysz efekt.
Tak pozatym ok!
Fajny jest ten kolor chromu tylko troszke wpada w niebieski, postaraj sie przyblizyc go do realnego chromu lub np. mosiadzu!!!
Ps. moze i nie stworze juz lepszego logo ale moge pomodz udoskonalic ten co jest.
@mario74 zobacz jak to bedzie wygladac po tych poprawkach i wypusc na forum.
poprostu zmniejsz cien na calym znaczku logo audi i odrazu ujzysz efekt.
Tak pozatym ok!
Fajny jest ten kolor chromu tylko troszke wpada w niebieski, postaraj sie przyblizyc go do realnego chromu lub np. mosiadzu!!!
Ps. moze i nie stworze juz lepszego logo ale moge pomodz udoskonalic ten co jest.
@mario74 zobacz jak to bedzie wygladac po tych poprawkach i wypusc na forum.
W Photoshopie troche dupa bo jak przyjdzie do drukowania i zmieniania proporcji to zaczną powstawać pikelemario74 pisze:w photoshopieJaroh pisze:Dla prawnego oka widać tarcze prętościomierza i jest akuracik moim zdaniem,jak by ją powiększyć to by to wyszło troszke glupio.
Mam tytanko do mario74-w jakim programie to było robione?
Ja jestem za tym projektem.Leprzego już nie widze i dalsze modyfikacje mogą zepsuć caly projekt.
Takie jest moje zdanie
-
Grzegorz Henyk
- Forum Audi 80

Cześć. Fajny pomysł te logo, fajny też projekt. Mario 74 prosił o propozycje to jeżeli można to drobna sugestia - napisy POLSKI KLUB i WWW..... utrzymaj w jednym rodzaju czcionki i rozmiarze oraz jeżeli już wytłuszczasz to wszystko.
Jeżeli możesz po postaraj się też pochylić te napisy tak jak jest utrzymay cały środek.
Jak będziesz mógł to prześlij mi projekt - jak wkońcu uda mi się zainastaować corela to postaram się coś przy tym podłubać.
Wielkie brawa za pomysł i zaangażowanie dla wszystkich!
Jeżeli możesz po postaraj się też pochylić te napisy tak jak jest utrzymay cały środek.
Jak będziesz mógł to prześlij mi projekt - jak wkońcu uda mi się zainastaować corela to postaram się coś przy tym podłubać.
Wielkie brawa za pomysł i zaangażowanie dla wszystkich!
Witam panowie.
Byłem dziś w drukarni i się dowiedziałem że koszt wyprodukowania jednej sztuki to ok 4 zł.
Ale żeby doszło do druku to musi projekt zakceptować administrator i założyciel klubu.Moja propozycja jest taka:Akceptacja administratora i założyciela klubu do podstawowej formy logo.Lecz każdy z klubowiczów zachowałby prawo do nieznacznej modyfikacji dopasowującej logo do danego auta(kolory czy grafika nieznacznie różniąca się od oryginału
Czekamy na opinie na ten temat władze klubu
Pozdrawiam![Obrazek]()
Byłem dziś w drukarni i się dowiedziałem że koszt wyprodukowania jednej sztuki to ok 4 zł.
Ale żeby doszło do druku to musi projekt zakceptować administrator i założyciel klubu.Moja propozycja jest taka:Akceptacja administratora i założyciela klubu do podstawowej formy logo.Lecz każdy z klubowiczów zachowałby prawo do nieznacznej modyfikacji dopasowującej logo do danego auta(kolory czy grafika nieznacznie różniąca się od oryginału
Czekamy na opinie na ten temat władze klubu
Pozdrawiam

To jaki w końcu jest wstępnie zaakceptowany znaczek? Z zegarem szarym czy czerwonym ?
Efekt bez dziury:
![Obrazek]()
Jakby ktoś umiał to teraz przydałoby sie trochę bardziej cień pod "Audi" zwiększyć, nie ma "dziury" ale za to łyso jest
Efekt bez dziury:

Jakby ktoś umiał to teraz przydałoby sie trochę bardziej cień pod "Audi" zwiększyć, nie ma "dziury" ale za to łyso jest
Ostatnio zmieniony 06 lut 2007, 15:02 przez mymaney, łącznie zmieniany 2 razy.