[ABC] Spalanie
-
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
Panowie. Jest coraz gorzej. Mierzylem spalanie dotankowujac "gnojowki" i przy lekkim mrozie zaczęło mi palić 20 litrów.
W międzyczasie kupilem taki wynalazek od viakena : http://allegro.pl/show_item.php?item=4756819142
Mogę się polaczyc z autem i nic więcej. Nie odczytam zadnej sekcji w vcds. Probowalem ściągnąć vagcom czy polski vag ale one zwyczajnie nie działają.
W międzyczasie kupilem taki wynalazek od viakena : http://allegro.pl/show_item.php?item=4756819142
Mogę się polaczyc z autem i nic więcej. Nie odczytam zadnej sekcji w vcds. Probowalem ściągnąć vagcom czy polski vag ale one zwyczajnie nie działają.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Jaki masz system operacyjny najlepiej do tych starszych mieć XP a jak nowszy to dobrze żeby był 32bitowy.brontokoparka pisze:robowalem ściągnąć vagcom czy polski vag ale one zwyczajnie nie działają.
Spróbuj w VC ustawić w ustawieniach przed połączeniem z silnikiem:
start bound 9600
blk 25
char 0
johnybravo, w ABC są zupełnie inne sterowniki właściwie to był chyba jeden przez całą produkcję (później były wersje z immo). I chyba od początku miały dostęp do wszystkich grup.
-
- Forum Audi 80
Tak wiec probowalem z win7 64 bit. I w-g podanych ustawien -> 9600; 25; 0. Nie ruszylo nic.
Postaram sie zainstalowac xp-ka z service packiem i wtedy sprobuje drugi raz. . No chyba ze spalanie mnie zostawi z pustymi kieszeniami <mikolaj>.
Edit: Chyba ze jest ktos ogarniety z poznania i chce sobie zarobic troche grosza badz flaszke herbatki :mrgreen:
Postaram sie zainstalowac xp-ka z service packiem i wtedy sprobuje drugi raz. . No chyba ze spalanie mnie zostawi z pustymi kieszeniami <mikolaj>.
Edit: Chyba ze jest ktos ogarniety z poznania i chce sobie zarobic troche grosza badz flaszke herbatki :mrgreen: