Dacie radzę
 Dacie radzę 
Opis i zdjęcia na: http://audi.pacula.eu/?p=15
 Dacie radzę
 Dacie radzę 
 Zobczymy, jakoś to będzie.
 Zobczymy, jakoś to będzie.Podgrzewanych foteli climatronik Ci nie zastąpi :mrgreen:OGr pisze:Szczerze to wolałbym klimatronik zamiast tych wszystkich gadżetówAle może się uda założyć

Co do skórki, nawet bym sie nie zastanawiał, chyba lepszej okazji do zrobienia tego nie bedzie, a efekt na pewno bedzie super. <ok>
  Co do skórki, nawet bym sie nie zastanawiał, chyba lepszej okazji do zrobienia tego nie bedzie, a efekt na pewno bedzie super. <ok>Nie ale jakbym miał klimę to bym nie marudził na fotelegrinch pisze:Podgrzewanych foteli climatronik Ci nie zastąpi :mrgreen:OGr pisze:Szczerze to wolałbym klimatronik zamiast tych wszystkich gadżetówAle może się uda założyć
PS: Dlaczego zdejmowałeś poszycia zagłówków, czyżby one też było podgrzewane :?:
Jak jest z tym podgrzewaniem foteli :?:
Przednie są całe podgrzewane dól i oparcie :?: A tylna kanapa również jest podgrzewana w całośći :?:
Te maty które masz to ori Audi czy jak :?:
Gdzie je kupowałeś w ASo były by takie 9ciekawe jakie ceny) :?:
 Poszycia zagłówków demontowałem tylko dla pokazania jak to się rozbiera. Podgrzewane są siedziska i oparcia, ale wszystko kwestia mat jakie kupisz. Te maty które mam to produkcja AUDI
 Poszycia zagłówków demontowałem tylko dla pokazania jak to się rozbiera. Podgrzewane są siedziska i oparcia, ale wszystko kwestia mat jakie kupisz. Te maty które mam to produkcja AUDI 
 Jak mam wywalić 1500 zł za materiał na siedzenia to wolę dać sobie spokój. Dzisiaj wrzucam tapicerkę fotela do pralki
 Jak mam wywalić 1500 zł za materiał na siedzenia to wolę dać sobie spokój. Dzisiaj wrzucam tapicerkę fotela do pralki  Mam nadzieję że nie wyjdzie biała
 Mam nadzieję że nie wyjdzie biała 

A nie, nie wiem ile konkretnie to by kosztowało. Kiedyś dzwoniłem do jednego tapicera to powiedział że z demontażem i materiału itp 900 zł za fotel. Może nie tak drogo bardzo ale taki okres ze nie mamSolskier pisze:No nie powiem cena niezła :mrgreen:, szczerze to nie przypuszczałem aż taką sumeOGr pisze: Jak mam wywalić 1500 zł za materiał na siedzenia to wolę dać sobie spokój.Ale efekt byłby kozak