Opis i zdjęcia na: http://audi.pacula.eu/?p=15
[B4/B3] Rozbieranie przedniego fotela + maty grzewcze
[B4/B3] Rozbieranie przedniego fotela + maty grzewcze
Witam, zakupiłem ostatnio maty grzewcze. Postanowiłem więc rozebrać fotel i zamontować go w nim. Zdecydowałem się na fotostory - może komuś się przyda. W zasadzie jest śrubka po śrubce
Dacie radzę 
Ostatnio zmieniony 18 lis 2008, 13:52 przez OGr, łącznie zmieniany 5 razy.
Jedna jest podobno od Coupety, dojdzie mi jeszcze jedna taka. A dwie są z 100-ty z tylnych siedzeń. Wydaje mi się jednak że te na tył za bardzo do avant'a nie podejdą. Ewentualnie jakbym rozdzielił maty to może wtedy osobno na siedzisko i oparcie podejdzie jakoś. Wolałbym jednak ich nie rozdzielać
Zobczymy, jakoś to będzie.
A za maty dałem falszkę.
A za maty dałem falszkę.
Podgrzewanych foteli climatronik Ci nie zastąpi :mrgreen:OGr pisze:Szczerze to wolałbym klimatronik zamiast tych wszystkich gadżetówAle może się uda założyć
PS: Dlaczego zdejmowałeś poszycia zagłówków, czyżby one też było podgrzewane :?:
Jak jest z tym podgrzewaniem foteli :?:
Przednie są całe podgrzewane dól i oparcie :?: A tylna kanapa również jest podgrzewana w całośći :?:
Te maty które masz to ori Audi czy jak :?:
Gdzie je kupowałeś w ASo były by takie 9ciekawe jakie ceny) :?:
- Solskier
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Rezanie pierwsza klasa, no i super dokładny foto opis - który napewno wykorzystam przy rezaniu podłokietnika, który bedzie umocowany w fotelu :mrgreen: . Jak tak rzucam na to kiem to sam mam ochote na takie maty
Co do skórki, nawet bym sie nie zastanawiał, chyba lepszej okazji do zrobienia tego nie bedzie, a efekt na pewno bedzie super. <ok>
Nie ale jakbym miał klimę to bym nie marudził na fotelegrinch pisze:Podgrzewanych foteli climatronik Ci nie zastąpi :mrgreen:OGr pisze:Szczerze to wolałbym klimatronik zamiast tych wszystkich gadżetówAle może się uda założyć
PS: Dlaczego zdejmowałeś poszycia zagłówków, czyżby one też było podgrzewane :?:
Jak jest z tym podgrzewaniem foteli :?:
Przednie są całe podgrzewane dól i oparcie :?: A tylna kanapa również jest podgrzewana w całośći :?:
Te maty które masz to ori Audi czy jak :?:
Gdzie je kupowałeś w ASo były by takie 9ciekawe jakie ceny) :?:
Solskier, wszystko fajnie, ciekawe tylko jaka cena
-
Misiek_Stce
- Audi 80 Klub

- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
A nie, nie wiem ile konkretnie to by kosztowało. Kiedyś dzwoniłem do jednego tapicera to powiedział że z demontażem i materiału itp 900 zł za fotel. Może nie tak drogo bardzo ale taki okres ze nie mamSolskier pisze:No nie powiem cena niezła :mrgreen:, szczerze to nie przypuszczałem aż taką sumeOGr pisze: Jak mam wywalić 1500 zł za materiał na siedzenia to wolę dać sobie spokój.Ale efekt byłby kozak