[B4/B3] Rozbieranie przedniego fotela + maty grzewcze
[B4/B3] Rozbieranie przedniego fotela + maty grzewcze
Witam, zakupiłem ostatnio maty grzewcze. Postanowiłem więc rozebrać fotel i zamontować go w nim. Zdecydowałem się na fotostory - może komuś się przyda. W zasadzie jest śrubka po śrubce Dacie radzę
Opis i zdjęcia na: http://audi.pacula.eu/?p=15
Opis i zdjęcia na: http://audi.pacula.eu/?p=15
Ostatnio zmieniony 18 lis 2008, 13:52 przez OGr, łącznie zmieniany 5 razy.
Jedna jest podobno od Coupety, dojdzie mi jeszcze jedna taka. A dwie są z 100-ty z tylnych siedzeń. Wydaje mi się jednak że te na tył za bardzo do avant'a nie podejdą. Ewentualnie jakbym rozdzielił maty to może wtedy osobno na siedzisko i oparcie podejdzie jakoś. Wolałbym jednak ich nie rozdzielać Zobczymy, jakoś to będzie.
A za maty dałem falszkę.
A za maty dałem falszkę.
Podgrzewanych foteli climatronik Ci nie zastąpi :mrgreen:OGr pisze:Szczerze to wolałbym klimatronik zamiast tych wszystkich gadżetów Ale może się uda założyć
PS: Dlaczego zdejmowałeś poszycia zagłówków, czyżby one też było podgrzewane :?:
Jak jest z tym podgrzewaniem foteli :?:
Przednie są całe podgrzewane dól i oparcie :?: A tylna kanapa również jest podgrzewana w całośći :?:
Te maty które masz to ori Audi czy jak :?:
Gdzie je kupowałeś w ASo były by takie 9ciekawe jakie ceny) :?:
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Rezanie pierwsza klasa, no i super dokładny foto opis - który napewno wykorzystam przy rezaniu podłokietnika, który bedzie umocowany w fotelu :mrgreen: . Jak tak rzucam na to kiem to sam mam ochote na takie maty Co do skórki, nawet bym sie nie zastanawiał, chyba lepszej okazji do zrobienia tego nie bedzie, a efekt na pewno bedzie super. <ok>
Nie ale jakbym miał klimę to bym nie marudził na fotele Poszycia zagłówków demontowałem tylko dla pokazania jak to się rozbiera. Podgrzewane są siedziska i oparcia, ale wszystko kwestia mat jakie kupisz. Te maty które mam to produkcja AUDIgrinch pisze:Podgrzewanych foteli climatronik Ci nie zastąpi :mrgreen:OGr pisze:Szczerze to wolałbym klimatronik zamiast tych wszystkich gadżetów Ale może się uda założyć
PS: Dlaczego zdejmowałeś poszycia zagłówków, czyżby one też było podgrzewane :?:
Jak jest z tym podgrzewaniem foteli :?:
Przednie są całe podgrzewane dól i oparcie :?: A tylna kanapa również jest podgrzewana w całośći :?:
Te maty które masz to ori Audi czy jak :?:
Gdzie je kupowałeś w ASo były by takie 9ciekawe jakie ceny) :?:
Solskier, wszystko fajnie, ciekawe tylko jaka cena Jak mam wywalić 1500 zł za materiał na siedzenia to wolę dać sobie spokój. Dzisiaj wrzucam tapicerkę fotela do pralki Mam nadzieję że nie wyjdzie biała
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
A nie, nie wiem ile konkretnie to by kosztowało. Kiedyś dzwoniłem do jednego tapicera to powiedział że z demontażem i materiału itp 900 zł za fotel. Może nie tak drogo bardzo ale taki okres ze nie mamSolskier pisze:No nie powiem cena niezła :mrgreen:, szczerze to nie przypuszczałem aż taką sume Ale efekt byłby kozakOGr pisze: Jak mam wywalić 1500 zł za materiał na siedzenia to wolę dać sobie spokój.