Też się zdziwiłem, ja auta nie wprowadzałem ,lecz Pan pompiarz. Sam jeżdżąc autem czekam aż się silnik nagrzeje i nie jeżdżę agresywnie czy też nie gazuje.A ja się zapytam ,w jakim celu wprowadzasz na wysokie obroty zimny silnik :?: gdzie przy obecnych temp.olej jest dość gesty i nie płynie tak jak latem :roll: Co ten test ma Ci dać :?: Wprowadzenie zimnego silnika ,zimą ,na wysokie obroty ,może tylko "podwiesić hydraulike " i tyle :roll: więc takich bezsensownych testów nie robimy
Niestety na systemach diagnostycznych w ogóle się nie znam ,ale usługa kosztowała mnie 120 PLN ...To nie żadna "analiza " tylko jakieś kpiny :roll: Ten "program diagnostyczny " ,to jakiś żart :roll: nawet oznaczenia sterownika nie odczytuje,co zrobi praktycznie kazdy darmowy i ogólnie dostępny program ,typu polski vag ,czy vcds .
Też jestem ciekaw ,ale silnik pracował w ogóle inaczej ,więc musiałem zareagować.....a jak po wymianie nic się nie zmieni ,to co :?: zwrócą kasę :?:
Na forum jestem już trochę czasu i czytałem Twój nie jeden post w którym pomagałeś chłopakom lub ich pochwały na Twój temat i naprawdę auto wolałbym oddać Tobie lub komukolwiek innemu z forum kto się na tym zna ,lecz nie znam nikogo z Wrocławia ,ja tylko tutaj studiuje ,mam sesję ,a po sesji chciałbym bezpiecznie i bez awaryjnie wrócić do domu, dlatego przed rozpoczęciem jakiegokolwiek poważniejszego kroku pytam i proszę na forum o rady na wszelki wypadek. Nie mam innej opcji niestety...
Dziękuję za zainteresowanie, co jednak radzicie w tej sytuacji robić ?
Chętnie odpowiem również na wasze wszelki pytania.
Pozdrawiam