oczywiście nie ukrywam i nie bede ukrywać, że komentuje i komentować będę bo każdy ma do tego prawo.Adi2121 pisze:Damian nie obraź się ale ostatnio zacząłeś komentować moje wypowiedzi
Sprzedałem auto po normalnej cenie rynkowej więc jak czegoś nie wiesz to daleko idących wniosków nie wysnuwaj tylko najpierw zapytaj - później komentuj.Adi2121 pisze:Skoro pozbyłeś się auta za nieduże pieniądze
Zainwestuj chociaż połowe tego w auto co ja, doprować motor , hamulce i zawias do perfekt stanu to wtedy pogadamy. Auto sprzedało sie w 3 dni - nie stało pół roku jak inne szpachlowozy. A sprzedałem bo zapragnąłem zmiany na coś młodszego... Jak nie byłes zorientowany w stanie technicznym srebrnego quattro to wyjścia są dwa: najpierw dowiedz sie dokładnie i komentuj jego stan. opcja nr dwa " nie komentuj bo nie znasz stanu". A wróżenie z fusów zostaw wróżbitomAdi2121 pisze:było coś z nim nie tak i chciałeś się go pozbyć.
Odnosze wrażenie i z reszta nie tylko ja , że stałeś sie osobą która " pozjadała wszystkie rozumy" i wszystko wie najlepiej. W temacie spotów piszesz, że spoty umierają a w zeszłym roku ile razy byłes na spocie? na palcach policzyc...
Potrzebowałes hamulcy - pomogłem ci, potrzebowałes info - jak mogłem to pomogłem i dupą sie do ciebie nie odwróciłem, ani razu nie komentowałem stanu twojego auta ale na litość boską - zejdz na ziemię z tymi cenami i zasadami kupowania aut bo ktoś wejdzie, poczyta to już nawet na spot nie przyjedzie bo po co ? posłuchać jak to nowe auta sa złe i że za stare trzeba płacić jak za nowe? albo , że handlarz to oszust, złodziej i byle z daleka od takiego?
nawiązujesz, że zirytowała mnie nasza ostatnia rozmowa? Tak , masz racje zirytowała i to na tyle, że zmieniłem o tobie zdanie. Myślałem, że szanujesz wybory ludzi a nie sie z nich naśmiewasz ale jak widać pomyliłem się i przykro mi, iż po tylko latach znajomości tak zaczołeś nie szanować wyborów innych....
temat do przemyślenia z twoje strony...