[ Audi Cabriolet AAH czyli 2.8 V6] by Boberro garage
to był setup na wyjazd, mega komfortowy zestaw, ( choć muszę przyznać że taki ori look też mnie fascynuje ) na razie wpadłem w wir pracy nie mam kiedy pojezdzić autem, zobaczymy graty mam musze coś poskładać fajnego, co do obiekcji kolegi quick to oczywiście do tych foteli to tylko pełny glebunek i koło z rantem zgadzam się, chyba na przyszły sezon coś przygotuję w tym już mi się nie chcę zajmę się detalami.
-
- Forum Audi 80
http://www.klasyczny.com/audi-80-cabrio ... ki-szarak/
Brawo Ty! <ok>
Brawo Ty! <ok>
Hehe dla dobra społeczności i miłośników modelu wcisnąłem się tamRadoslavsky pisze:http://www.klasyczny.com/audi-80-cabrio ... ki-szarak/
Brawo Ty! <ok>
[ Dodano: 2015-10-17, 19:47 ]
Kierownica jest skórzana z poduszką, tak zostało auto wyprodukowane jest zgodne z numerem VIN, w katalogu cabrioleta z 1994 roku pokazują tylko taką więc nawet nie wiem jaka inna była dostępna sportowa z airbagiem czy ta starszego typu bez.Viteknt pisze:Ciekawi mnie jedna rzecz , dlaczego masz kiere bez poduchy i do tego od B3 (?) w polifcie?
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Czołem w tym sezonie przesiadam się na moje marzenie od lat Mercedes SL 500 w wersji R129 foto poniżej , szaraka przejmuje kolega Cabriomen mam nadzieje że tu wrócę, zawsze służę pomocą w sprawie cabrio jakby były pytania prosze pisać, a na teraz dziękuję za dotychczasową pomoc. 8-)
co do SL to planuję wrzucić jakies AMG 18 cali 3 częsciowe leko go obniżyć i może wydech, a poza tym to dbać i dbać i...
bye bye Audi ( z tego co wiem to będzię niższy i car audio ma wjechać ciekawsze )
Zamykamy temat jeszcze raz dziękuję za uwagę i pomoc.
co do SL to planuję wrzucić jakies AMG 18 cali 3 częsciowe leko go obniżyć i może wydech, a poza tym to dbać i dbać i...
bye bye Audi ( z tego co wiem to będzię niższy i car audio ma wjechać ciekawsze )
Zamykamy temat jeszcze raz dziękuję za uwagę i pomoc.
Ostatnio zmieniony 16 lut 2016, 22:43 przez Boberro, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Onlinedamian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt: