Zobaczymy, w przyszłym tyg. auto oddaje do blacharza, mówił ze około 700zł bedzie to kosztowało wstępnie z wyklepaniem błotnika z grubsza bo nie moge znaleźć w tym kolorze w okolicznych szrotach, a nie chce walić szpachli na element. Za auto dałem 2900zł. Opłacało się pi razy drzwi ?sokraal pisze:Jeśli całe uszkodzenie podłużnicy to ten ubytek w lakierze to gratuluję jeśli "powypadkowy" znaczyło sporo tańszy.
Z tego co widzę ucierpiał zderzak i lewy błotnik. Przede wszystkim tego nie wyciągniesz to od razu mogę ci powiedzieć ale wymienić bez żadnego problemu sobie możesz bo to naprawdę nie będą jakieś straszne pieniądze, a będzie jak nowy.
Możesz zdjąć ten zderzak, a najlepiej i błotnik i ocenić czy nie zostało uszkodzone nic pod spodem (przede wszystkim zawieszenie) bo jeśli to co widać na zdjęciach jest całym skutkiem tego stuknięcia to masz świetne auto na lata
Zrobione, jestem jeszcze nieobytyIC69 pisze:Popraw proszę tytuł tego wątku zgodnie z regulaminem. Zastosuj w nim odpowiednie tagi. Dla działu technicznego tagi wyglądają tak. W przypadku nie poprawienia, zostanie on zamknięty lub usunięty !

Spoko loko.AnotherWorldTM pisze:IC69 napisał/a:
Popraw proszę tytuł tego wątku zgodnie z regulaminem. Zastosuj w nim odpowiednie tagi. Dla działu technicznego tagi wyglądają tak. W przypadku nie poprawienia, zostanie on zamknięty lub usunięty !
Zrobione, jestem jeszcze nieobyty
Cena auta + koszt remontu - 2000...pi razy drzwi...jeżeli auto faktycznie dopieszczone, to cena dobra.AnotherWorldTM pisze:Za auto dałem 2900zł. Opłacało się pi razy drzwi ?