tylko jest to 30 km od Łodzi na wsi, robi na fuche u siebie w domu, ale bez obaw z wyszkatałcenia i praktyki jest mechanikiem, tylko nie zawsze ma czas tez, moje auto czekało tam prawie tydzien zeby się wział, bo ma swoją robote i oprócz tego handluje autami to je tez naprawia - ale przed majówką nie weźmie napewno, bo dziś od niego wróciłam i widziałam miał juz co robić
[ Dodano: 2015-04-27, 23:15 ]
drugi jest mój łódzki mechanik i tez ogarnie - na Widzewie, Motorowa 13, szef Maciek sie nazywa, niestety u niego tez nie od ręki, bo są kolejki trzeba sie umawiac wczesniej kilka dni, bo jak wjedziesz z biegu to tam zawsze jest zapchane autami i nie weżmie Cię od razu, oblegany jest - ale jest niedrogi i robi dobrze
nie dodzwonisz się tez tam poza godzinami pracy warsztatu, bo wyłacza tą komórkę która ma do kontaktu z klientami - 698 099 583
5 lat temu polecił mi go klubowy kolega Dawid
mam te dwa miejsca i jeżdze do nich już drugim audi i mój TZ tez do nich jeżdzi ale nie audi

[ Dodano: 2015-04-28, 13:17 ]
mam jeszcze jednego na Dąbrowskiego, ale tamten to przede wszystkim w dieslach siedzi, silniki, pompy wtryskowe itp. (w poprzedniej 80 boost pina mi robił min. na pompie

w benzynie pewnie tez rozrząd ustawi, ale nie jest tani jak pisałam