[90 NG] elektryczne otwieranie kapy bagażnika
-
- Forum Audi 80
re
To moze poxylina jezeli szpachla jest za słaba.pomysł tani i skuteczny i nie ma problemy ze sie nie bedzie trzymamać
właśnie sprawdzam klej poxipol i widze że po 20 minutach juz jest twardy poprostu od spodu klamki trzeba najpierw zmatowac odtłuścić puzniej posmarować klejem i połozyć blaszke najlepiej aluminiową oczywiście równierz zmatowaną i odtłuszczoną następnie po najlepiej paru godzinkach zabieramy sie do matowania klameczki zewnącznie papierkiem 150 póżniej zaszpachlować miejsce po wkładce szpachlem z włuknem po wyschnięciu przematować i poszpachlowac szpachlem wypełniającym po wyschnięciu i dotarciu szpachli oczywiście mówimy o papierze 150 po nim 220 przemywamy i malujemy podkładem.po jego wyschnięciu matujemy papierkiem 800-1200 na mokto i malujemy czarnym lakierem lub jak kto woli pod kolor autka
sorki że się rozpisałem ale jak już pisać to dokładnie :mrgreen:
sorki że się rozpisałem ale jak już pisać to dokładnie :mrgreen:
klameczki mam zrobione od innej audi zostanie mi tylko zamontowanie ich wszystko jest oki ale po zrezaniu tych światełek świeci się cały czas kontrolka w liczniku będzie chyba trza wyciągnąć żarówka
[ Dodano: 2008-03-07, 20:19 ]
więc z klameczkami wyszła lipa ponieważ nie dało się jej przykręcić ale uporałem się z tym przedobiłem i zrobiłem foto
viewtopic.php?p=135438&sid=53a18c836287 ... 565#135438
a oto jak wyglądają lampeczki w nocy
światła pozycyjne i stop
światła pozycjne
jutro jak dam rade porobie jeszcze pare innych fotek :mrgreen:
[ Dodano: 2008-03-07, 20:19 ]
więc z klameczkami wyszła lipa ponieważ nie dało się jej przykręcić ale uporałem się z tym przedobiłem i zrobiłem foto
viewtopic.php?p=135438&sid=53a18c836287 ... 565#135438
a oto jak wyglądają lampeczki w nocy
światła pozycyjne i stop
światła pozycjne
jutro jak dam rade porobie jeszcze pare innych fotek :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
re
A powiedz mi kolego gdzie masz światła przeciw mgłowe bo bez nich mogą być problemy np na stacji diagnostycznej lub jezeli pan policjant sie doczepi.Kiedyś też myślałem o czymś takim ale zeby tak zrobić ze osobno jest stop i osobno pozycyjne
kolego światło przeciwmgłowe pozostało w tym samym miejscu tylko jest podłączone przez diody(dioda zawsze ma jeden kierunek)co widac że jest jasniejsze z lewej strony i w każdej chwili moge je włączyć z tym ze poprostu z jednej strony bedzie nadal po naciśnięciu stop a z drugiej przeciwmgielne :mrgreen:
niedługo będę kombinował coś żeby jeszcze te prostokąciki pomiędzy lampami równierz świeciły
niedługo będę kombinował coś żeby jeszcze te prostokąciki pomiędzy lampami równierz świeciły
- Prezesik_lodz
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wili tu masz wszystko czego potrzebujesz z tymi zamkami i klamkami i maska
http://halbot.haluze.sk/?id=3299
http://halbot.haluze.sk/?id=3299