Na każdy wtrysk przychodzą dwa oringi,mowa o oringach na zewnątrz nie w środku,jeden jest zielony trochę mniejszy a drugi czarny większy
Jakie są ich dokładne wymiary?
.
Jak wykręcasz to bym wymieniał wszystkie. Jedną robotą wymienić a na prawdę nie są drogie. Zadzwoń do ASO ile kosztują ale z tego co pamiętam nie są to jakieś kosmiczne sumy.603mariusz pisze:pytanie czy nie wymienić od razu tych w środku
na zewnątrz są dwa
w środku chyba też dwa
Od nowości nie wymieniane były napewno
Nie pomogę za bardzo ale jak mi kiedyś prychnął na gazie to mi wyskoczyły aż 2 wtryski więc czy są wkręcone to nie wiem. Tam masz jeszcze takie mocowania które je przytrzymują (przytrzymują 5 wtrysków) i one są wkręcone. Mi jak prychnał to aż połamało te mocowania wtrysków i wtedy wyskoczyły. Nie ja naprawiałem więc nie wiem czy wkręcane ale chyba nie.Czy jest obudowa tylko wciśnięta nie wkręcona
Pytam żebym czegoś nie urwał.
Tak podaje ETKA on line.603mariusz pisze:a na rysunku jest w dwóch częściach mocowanie ?
No sumarycznie kwota wychodzi niezła.603mariusz pisze:plus wysyłka listem 6zł a nie kurierem razem 160zł
W ETCE stacjonarnej sprawdziłem dla B4 to jest taki sam rysunek jak ten co podałem.603mariusz pisze:Mi też to mocowanie do wtrysków pękło na dwóch śrubach przykręcone,uleciało na nich właśnie
tylko ja je miałem plastikowe i w jednej części, a na rysunku jest w dwóch częściach mocowanie ?