[B4 1.9 TDI] Poduszka silnika
Witam serdecznie moja prawa poducha też już się podała. Byłem na szrocie i jest Audi 80 B4 ale.. TD, czyli AZZ tak? Z mojej małej wiedzy poducha od aaz powinna podejść do mojego 1z ale czy na pewno? poducha jeszcze była w aucie (auto po kolizji przód/tył) i muszę poczekać aż ekipa wyjmie silnik bądź sama poduszkę. Jak poduszka będzie w dłoni to też zostanie lepiej obejrzana. Także podstawowe pytanie to czy poduszka prawa z aaz podejdzie do 1z? Z góry dzięki czekam na odpowiedź. Pozdrawiam. Daniel.
Podziękował kolego axell. W takim razie czekam aż poducha będzie na dłoni, mam nadzieję ze w stanie min dobrym nadającym się do jazdy w moim zetorze:P. W razie ,,w' właściciel daje mi możliwość zwrotu:)P Jak założę to opiszę co i jak Pozdrawiam i raz jeszcze dzięki:)
A tak ogólnie w temacie poduch prawda to, że ta z 1,9 pasuje też do 2,0 benz?? To już tak po za tematem w celu sprawdzenia pojęcia pana ze szrotu ;p
A tak ogólnie w temacie poduch prawda to, że ta z 1,9 pasuje też do 2,0 benz?? To już tak po za tematem w celu sprawdzenia pojęcia pana ze szrotu ;p