Fakt ,warunki i temperatura na zewnątrz ,raczej mało przyjazne i koncentracji nie sprzyjają Szczerze mówiąc ,to podziwiam wszystkich ,którzy zdecydowali się zrobić przekładkę z wymianą całej wiązki silnika,i każdy kto prosił mnie w tym o pomoc ,takową otrzymał ,choć ja nigdy ,metodą z wymianą wiązki, nie przekładałem ,ale pinologię tego sterownika mam dobrze opanowaną ,przekładając pin ,po pinie dziesiątki razy . Osobiscie bym się na taką opcję przekładki nie porwał :roll: ...bo taka robota ,z pruciem wiązki i kładzeniem nowej ,to kilka dni prawdziwej masakry ,a wiem że można to zrobić bez wymiany wiązki ,czy przeszczepu wtyczek ,bez większego wysiłku w godzinę ,metodą którą wymyśliłem i którą obecnie robiędarek90 pisze:Szkoda chłopa Mariusz widzisz w jakich warunkach pracuje
[ Dodano: 2015-10-13, 20:16 ]
Prucz tego że nie będzie miał odczytu temp.w liczniku ,na nic więcej w aucie bez klimy ten czujnik nie wpływa .Ja bym sobie odpuscił poszukiwanie tego rzadkiego i drogiego czujnika pod ori wtyczkę ,i podpiał zwykły dwu pinowy czujnik ,jak w 80 tkach bez klimy ,bo jednak brak odczytu ,tak ważniego paramertru jak temp.sinika ,jest jak dla mni nie do przyjęciadarek90 pisze: co do czujnika to poczytaj ten temat https://audi80.pl/b4-19-1z-czujnik-t ... t92491.htm braku masy bym z tym czujnikiem nie wiązał, sprawdź pin 33 tak jak Munior ci pisze <ok>