[All] Ciekawostka - Debata na temat auta do tuningu
...wejdź sobie na streetracing i poszukaj admina pod Nickiem ALbert...on ma dłubnięte S2 na 450 - 500ps...tylko że on do samego silnika wrzucił ponad 50 tys zł...auto robi w HTP-Metopolis...było przygotowywane do rajdów...ale z tego co wiem to audi wzięło tylko jeden raz udział i później zaczęło sie sypać... :-|KorNoLio pisze:Kiedyś ktoś z S2 2.2T Wyciągną coś ok 800KM na kutym środku i przy strzale podtlenku. A tak normalnie jak jeżdzil to miał coś ok. 550KM. Także możesz dojść do takiej mocy.
No koszta są spore. Ale tego Audika widziałem podczas którychś zawodów na Bemowie i jeździł bez problemu. A czytałem o nim w którymś numerze GT ale to już chyba ze 2 lata temu było.FranoF1 pisze:...wejdź sobie na streetracing i poszukaj admina pod Nickiem ALbert...on ma dłubnięte S2 na 450 - 500ps...tylko że on do samego silnika wrzucił ponad 50 tys zł...auto robi w HTP-Metopolis...było przygotowywane do rajdów...ale z tego co wiem to audi wzięło tylko jeden raz udział i później zaczęło sie sypać... :-|KorNoLio pisze:Kiedyś ktoś z S2 2.2T Wyciągną coś ok 800KM na kutym środku i przy strzale podtlenku. A tak normalnie jak jeżdzil to miał coś ok. 550KM. Także możesz dojść do takiej mocy.
taa...ale nowy silnik jak i buda była przygotowywana do wyścigów długodystansowych...KorNoLio pisze:No koszta są spore. Ale tego Audika widziałem podczas którychś zawodów na Bemowie i jeździł bez problemu. A czytałem o nim w którymś numerze GT ale to już chyba ze 2 lata temu było.FranoF1 pisze:...wejdź sobie na streetracing i poszukaj admina pod Nickiem ALbert...on ma dłubnięte S2 na 450 - 500ps...tylko że on do samego silnika wrzucił ponad 50 tys zł...auto robi w HTP-Metopolis...było przygotowywane do rajdów...ale z tego co wiem to audi wzięło tylko jeden raz udział i później zaczęło sie sypać... :-|KorNoLio pisze:Kiedyś ktoś z S2 2.2T Wyciągną coś ok 800KM na kutym środku i przy strzale podtlenku. A tak normalnie jak jeżdzil to miał coś ok. 550KM. Także możesz dojść do takiej mocy.
niestety temat został zamknięty z tego powodu, że Albert sądzi się z HTP-Metropolis :mrgreen:
p.s. omijajcie ten warsztat z kilometra :!:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
tak ale OOOO to OOOO :mrgreen:OGr pisze:za takie pieniądze wolałbym Mustanga, albo jakiegoś innego starego Amerykańca.
hahhaha :mrgreen:Maroonio pisze:a potem obudziłem się z ręką w nocniku i zlany zimnym potem
Najlepiej jak włąsnie byś kupił juz cos prawie ukonczonego... mniej nerwow i roboty... jezeli na kasie Ci nie zalezy.