[b4 2.6 ABC] Modyfikacja - obiżenie zawieszenia avant
Zestaw amortyzatorów tylko czy razem ze sprężynkami :?:AUDI_A6 pisze:Dziś miałem w ręce ten zestaw Ta-Technicx czy jak tam, ogólnie sprawiają wrażenie dobrze wykonanych jak za taką kasę. Ale po wyglądzie nie ma co oceniać. Na dniach będziemy montować to wtedy okaże się ile są warte
W jaki sposób się je reguluje :?:AUDI_A6 pisze:60/60, z tyłu jest regulacja i można sobie przestawiać.
Ile Cię kosztował taki luksus jeśli można wiedzieć i gdzie można takie coś nabyć?MARCiN pisze:chwala ci co nie jezdzili nigdy na zestawie renomowanej firmy tez sie zastanawiałem nad ta technix ale jakim cudem cały kit tej firmy moze byc tanszy od amortyzatorów dobrej firmy i odpusiłem sobie kupiłem kit weiteca
A gwint i kit to dokładnie to samo?skoti pisze:Gruby pieniądz?! jak za gwint to taniocha kit-y są droższe dobrych firm
Myślałem że kit to sprężyna z amorem połączona już w zestaw do montażu (cały kompletny McPherson), a gwint to wiadomo...
A kolega MARCiN napisał, że kupił kit. Więc kit to gwint... :?:
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
cały kompletvac pisze:Zestaw amortyzatorów tylko czy razem ze sprężynkami :?:
jest taki pierścień na amortyzatorze przecięty ( to jakoś się fachowo nazywa ) i jego się przestawia w ten sposób zmieniając poziom obniżenia. Dokładnie rozmkinimy ten system przy instalacji amortyzatorów w aucie.vac pisze:W jaki sposób się je reguluje :?:
Kto chce kupić kit na Allegro Ta-Technix to radzę dzwonić do Pana i zamawiać poza allegro. Komplet normalnie do B3 kosztuje 799zł, Nam udało się go nabyć za 700zł + 25zł kosztów wysyłki pobraniowej.
ten koni kit jest niby nowy ale niema na niego gwarancji i na juz 2 lata pytałem sprzedawce o ile pamietam to jest ze szczecina jesli myslimy o tym samymtomczax pisze:za 1400 na pewno nie gwint. To jest kit, ale w PL i tak niedostępny, sam przymierzam się do weiteca na allegro KONI kit widziałem za 1200