[b3/b4] Ciekawostka - obnizanie -60mm i wiecej
Ja nie narzekam na twardy zawias bo wiedziałem na co sie zdecyduje pisze jak jest dla mnie wygląd prowadzenie jest ważniejsze jak komfort samochodem nie jezdze codzien wiec moge miec taki zawias ktos kto decyduje sie na taka jazde godzi sie na omijanie każdej nierówności dziury
Tak z przodu nam-80 i skracane amorki koni
Dlaczego mój borbet wydaje ci sie znajomy
Tak z przodu nam-80 i skracane amorki koni
Dlaczego mój borbet wydaje ci sie znajomy
Ja swój wóz też robię pod siebie, ale fajnie jest się podzielić z innymi efektami swojej pracy, wymienić poglądy i spostrzeżenia. A z tego co widać po tej jednej chociażby fotce od Ciebie, Twój temat byłby ciekawyArturo997 pisze:auto robię według własnego "widzimisie" i nie widzę potrzeby "chwalenia" się tym lub jak to niektórzy piszą prowadzenia bloga na forum
Sorry za OffTopa :oops:
i28, byłem w weekend w Szwacinie na zakończeniu sezonu który organizował Vag Kalisz Szczerze to przy aucie duzo sie dzialo ale jakos nie zmusiłem się nigdy by założyć bloga a poglądy zazwyczaj wymieniam z kolegami na parkingu lub ewentualnie z przechodniami którzy się zainteresują
Kolczat, wspominałem o żółtych Borbet T bo miałem kiedyś takie i myślałem że właśnie te ma LUKASZdiy,
Kolczat, wspominałem o żółtych Borbet T bo miałem kiedyś takie i myślałem że właśnie te ma LUKASZdiy,