[All] Gadzet - nakładki na zaciski a`la Brembo
[All] Gadzet - nakładki na zaciski a`la Brembo
Witam,
co myślicie o czymś takim":
Informuję Was dlatego, ponieważ jeśli uda mi się zebrać odpowiednią ilość chętnych to kupimy je po 180 zł. Zaciski znalazłem w Anglii, tak się akurat składa, że właśnie znajduję się na Wyspach i wracam 7 lipca, więc nie będę miał problemu z osobistym ich odbiorem. Są to plastikowe nakładki na orginalne zaciski, pasują na wszystkie koła od 16 do 22 cali pod warunkiem, że odległość pomiędzy kołem, a zaciskiem jest ok. 3 cm. Instaluję się je za pomocą silikonu. ich wymiary:
dł. = 23cm wys. = 7.5cm szer = 4cm (Przód)
dł. = 18.5cm wys. = 6cm szer = 6cm (Tył)
Jeśli ktoś też ma ochotę na "zaciski Brembo" to piszcie na PW, mogę Wam je przywieźć. Po powrocie do Polski mogę je rozesłać lub będzie można je odebrać osobiście w Wawie.
Pozdrawiam
JawoR
co myślicie o czymś takim":
Informuję Was dlatego, ponieważ jeśli uda mi się zebrać odpowiednią ilość chętnych to kupimy je po 180 zł. Zaciski znalazłem w Anglii, tak się akurat składa, że właśnie znajduję się na Wyspach i wracam 7 lipca, więc nie będę miał problemu z osobistym ich odbiorem. Są to plastikowe nakładki na orginalne zaciski, pasują na wszystkie koła od 16 do 22 cali pod warunkiem, że odległość pomiędzy kołem, a zaciskiem jest ok. 3 cm. Instaluję się je za pomocą silikonu. ich wymiary:
dł. = 23cm wys. = 7.5cm szer = 4cm (Przód)
dł. = 18.5cm wys. = 6cm szer = 6cm (Tył)
Jeśli ktoś też ma ochotę na "zaciski Brembo" to piszcie na PW, mogę Wam je przywieźć. Po powrocie do Polski mogę je rozesłać lub będzie można je odebrać osobiście w Wawie.
Pozdrawiam
JawoR
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2010, 17:58 przez JawoR, łącznie zmieniany 2 razy.
- Tdi B4 117Ps
- Forum Audi 80
- Kontakt:
no wlasnie wyobrazcie sobie jak to musi wygladac jak przyklei sie to na sylikonie i bedzie wtstawalo kawalek starego zacisku i jeszcze ta nakladka bedzie wieksza od tarczy to musi wygladac tragicznie :-x i jeszcze to jest jakis chiski plastik jak opilki z klockow potrafia sie wtopic w lakier felgi to ten plaskik nie wytrzyma miesiaca, nie mowiac juz ze tam wszystko jest mega gorace ja tarcze potrafia sie powyginac i kierownica bije potem to co stanie sie z jakims plastikowym badziewiem przymocowanym do zacisku