Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep samochodowy

[All] Gadzet - nakładki na zaciski a`la Brembo

Koła, spojlery, grille, lotki, blendy z pominięciem rezania.
Awatar użytkownika
MaXuS
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: MaXuS » 07 sie 2008, 23:33

Nakładki na zaciski... hm jak dla mnie to do mojej 80 tki z 91 są nieco za drogie:D Ale jak Ty jeździsz Tiburonem.... Nie zastanawiałbym się;D Ja takim jak Twój to ścigałem sie ;P :D w Need For Speed Underground 2 ahaha:) ahh :D Pozdro:) Powiedz tylko czemu jesteś klubowiczem Audi??:D skoro masz Tuscani :D (jestem Z Bydgoszczy może kiedyś Cię wyprzedzę ;D)

Awatar użytkownika
JawoR
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: JawoR » 08 sie 2008, 09:08

MaXuS pisze:Nakładki na zaciski... hm jak dla mnie to do mojej 80 tki z 91 są nieco za drogie:D Ale jak Ty jeździsz Tiburonem.... Nie zastanawiałbym się;D Ja takim jak Twój to ścigałem sie ;P :D w Need For Speed Underground 2 ahaha:) ahh :D Pozdro:) Powiedz tylko czemu jesteś klubowiczem Audi??:D skoro masz Tuscani :D (jestem Z Bydgoszczy może kiedyś Cię wyprzedzę ;D)
Witam,
jeżeli będę ciągnął kolejną partię to dla kolegi zza miedzy i pierwszego chętnego z forum audi80 mogę zrobić promocję. Może to przekona innych. Jak coś to pisz na PW.

Jestem klubowiczem Audi, bo te auta były w moim domu przez 13 lat, sam śmigałem moim Audi 1,5 roku, a mój dziadek śmiga różnymi modelami z Ingolstadt od lat 70.

Co do wyprzedzenia to może być ciężko, bo w Toruniu jestem sporadycznie, obecnie mieszkam w Warszawie.

Pozdrawiam
JawoR

Awatar użytkownika
KLAKSON
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: KLAKSON » 11 sie 2008, 15:40

Witam,
jeżeli będę ciągnął kolejną partię to dla kolegi zza miedzy i pierwszego chętnego z forum audi80 mogę zrobić promocję. Może to przekona innych. Jak coś to pisz na PW.

Tu nawet promocje nic nie dadzą...Ludzie nie zakładajcie czegoś takiego :!:

Awatar użytkownika
Bastek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Bastek » 11 sie 2008, 15:58

KLAKSON pisze:Tu nawet promocje nic nie dadzą...Ludzie nie zakładajcie czegoś takiego :!:
Każdy ma wolną wolę. Jak będzie chciał sobie takie nakładki założyć, to założy - jak nie, to nie.
Tyle w tym temacie...

Awatar użytkownika
padawi
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: padawi » 11 sie 2008, 18:18

Jak dla mnie to Zzzzzzaaa drogie, ale spoko :mrgreen:

AndrzejRU

Post autor: AndrzejRU » 11 sie 2008, 18:21

a nie robili prawdziwych Brembo ?
nakladki to szajs...

Awatar użytkownika
Tauron
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Tauron » 11 sie 2008, 23:32

hmm fajne na obrazku, ale trochę drogie - 8-) , mojej maleńkiej są zbędne ale może ktoś sie skusi :D

Awatar użytkownika
luk_OP_Q89
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: luk_OP_Q89 » 12 sie 2008, 17:46

:shock: za darmo bym nie założył sorki nie chce nikogo obrazić(bo może komuś się podobać...) ale nie rozumiem po co...jak chcesz zwrócić uwagę zaciskami to co odpowiesz na pytanie:"stary,brembo masz?cywile czy sportowe?długo musisz je grzać?..itp" bo jak odpowiesz"nie..to takie plastiki z napisem brembo" to sie ktoś może udławić ze śmiechu.Poza tym zacisk się grzeje i to bardzo,plastik się podtopi,będzie walił(śmierdział) jak chora sowa,a w najgorszym wypadku kawałek dostanie się między tarcze a klocek...i wydatki,może się też zapalić <ok> .Dla mnie poraszka ;-)

Awatar użytkownika
JawoR
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: JawoR » 13 sie 2008, 18:55

Witam,
jeżdże z tymi nakładkami jakieś 2-3 tygodnie, nic się nie topi, nic się nie grzeje, wszystko wygląda ładnie, czysto itp. itd.
Ale pewnie zaraz znajdzie się ktoś kto wie lepiej co się z tym produktem dzieje...
Jeżeli twierdzicie, że za drogo to już pisałem, że dla pierwszej osoby z tego forum, która zdecyduję się je przetestować na 80-ce mogę zrobić jakąś promocję. Gdyby znaleźli się chętni na jakieś zbiorowe zamówienie to też zrobię jakąś zniżkę.

Pozdrawiam
JawoR

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning wizualny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl