[All] Gadzet - nakładki na zaciski a`la Brembo
to Ty lepiej czytaj ze zrozumieniem
widzisz emotikonkę?? z puszczającym okiem?? to chyba wyjaśnia
dla mnie możesz sobie montować nawet koła od roweru zamiast tych bedziesz miał mniejsze spalanie , a wygląd napewno niepowtarzalny wali mnie to
nie chce mi się już z Toba dyskutować , bo za każdym razem wszystko odbierasz wobec siebie ANTY nawet jak nikt nic takiego nie pisze.
OVER AND OUT
widzisz emotikonkę?? z puszczającym okiem?? to chyba wyjaśnia
dla mnie możesz sobie montować nawet koła od roweru zamiast tych bedziesz miał mniejsze spalanie , a wygląd napewno niepowtarzalny wali mnie to
nie chce mi się już z Toba dyskutować , bo za każdym razem wszystko odbierasz wobec siebie ANTY nawet jak nikt nic takiego nie pisze.
OVER AND OUT
- RaKo
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Skoro nie masz Audicy to zmień opis,a najlepiej forum dla tych co mają Deaewoo,czy inne koreańskie badziewia.Faktycznie do Twojego Hujdaja mogą pasować stylistycznie te plastikowe dokładki,ale już mnie nic nie dziwi,widziałem wiele Calibr w podobnym stylu do Twojej furki.Dziękujesz za zaciski od eSy ,a my dziękujemy za Twoje nakładki,może za 5 lat jak fantazja Cię opuści będziesz się śmiał sam z siebie <ok>
A tak na marginesie zmień nazwę tematu na ala Brembo bo to na 100% nie jest Brembo,tak poważna firma by się nie ośmieszyła wypuszczaniem takiego badziewia pod swoim logo
A tak na marginesie zmień nazwę tematu na ala Brembo bo to na 100% nie jest Brembo,tak poważna firma by się nie ośmieszyła wypuszczaniem takiego badziewia pod swoim logo
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Nie wiem co sie dzieje, ale to przekracza wszelkie kryteria tolerancji, kolega chciał coś pokazac innego, pokazał i jest ok, jednym sie podoaba innym nie i nie ma co z tego robić zadymy, a i czy to wazne ze kolega ma inne auto niz A80 jak by nie było jest jednym z naszych braci - uzytkownikiem dróg, i co lepsze jeszcze ma czym posmigac <ok>
Witam,
Dred wrzucanie emotikonka nie zawsze załatwia sprawę. Skomentowałeś moją wypowiedź w sposób, który nie wydawał mi się zabawny, a prześmiewczy. Ale skoro sprostowałeś swój komentarz, to sprawa załatwiona.
RaKo widzę, że nie odrobiłeś lekcji, więc jeszcze raz:
"Złośliwe uwagi nie karcą osoby komentowanej, lecz pokazują poziom i kompromitują autora"
Po pierwsze po co mam zmieniać opis skoro kiedyś miałem takie Audi. W galerii jest odpowiedni temat, gdzie zostało wszystko opisane łącznie ze sprzedażą auta. Do opisu nie można wstawić ,np. słowa "kiedyś" itp. itd. tylko konkretne oznaczenia modelu, silnika ...
Po drugie forum nie jest dla posiadaczy Audi 80, a dla sympatyków Posiadaczem już nie jestem, sympatykiem jestem wciąż, dobrze wspominam to auto i mam do niego sentyment.
A na sam koniec:
labek bardzo dobrze Cię podsumował. Dziwne jest to, że mówisz badziew na auto, które jest ładniejsze (ale gusta w tym wypadku mogą być różne), ale mocniejsze Twojego, a w dodatku zaprojektowane przez nikogo innego jak Pininfarinę. Ale pewnie dla takiego oligarchy jak Ty Ferrari to również badziew. Najlepsze jest to, że nawet w avatarze nie wrzuciłeś zdjęcia swojego auta, tylko cudze, czyżbyś nie był ze swojego pojazdu do końca usatysfakcjonowany :?:
Co do uwag o calibrze to to pozostawię to bez komentarza (labek zrobił to za mnie).
Pozdrawiam
JawoR
Dred wrzucanie emotikonka nie zawsze załatwia sprawę. Skomentowałeś moją wypowiedź w sposób, który nie wydawał mi się zabawny, a prześmiewczy. Ale skoro sprostowałeś swój komentarz, to sprawa załatwiona.
RaKo widzę, że nie odrobiłeś lekcji, więc jeszcze raz:
"Złośliwe uwagi nie karcą osoby komentowanej, lecz pokazują poziom i kompromitują autora"
Po pierwsze po co mam zmieniać opis skoro kiedyś miałem takie Audi. W galerii jest odpowiedni temat, gdzie zostało wszystko opisane łącznie ze sprzedażą auta. Do opisu nie można wstawić ,np. słowa "kiedyś" itp. itd. tylko konkretne oznaczenia modelu, silnika ...
Po drugie forum nie jest dla posiadaczy Audi 80, a dla sympatyków Posiadaczem już nie jestem, sympatykiem jestem wciąż, dobrze wspominam to auto i mam do niego sentyment.
A na sam koniec:
labek bardzo dobrze Cię podsumował. Dziwne jest to, że mówisz badziew na auto, które jest ładniejsze (ale gusta w tym wypadku mogą być różne), ale mocniejsze Twojego, a w dodatku zaprojektowane przez nikogo innego jak Pininfarinę. Ale pewnie dla takiego oligarchy jak Ty Ferrari to również badziew. Najlepsze jest to, że nawet w avatarze nie wrzuciłeś zdjęcia swojego auta, tylko cudze, czyżbyś nie był ze swojego pojazdu do końca usatysfakcjonowany :?:
Co do uwag o calibrze to to pozostawię to bez komentarza (labek zrobił to za mnie).
Pozdrawiam
JawoR
Gościu wyluzuj :!:JawoR pisze:
A na sam koniec:
Pozdrawiam
JawoR
Ja nie będę oceniał bo nie mam własnego auta i to wystarczy ReZam jak na razie tatową b4
Ale trochę szacunku dla Dreda jak go nie znasz itp to przystopuj trochę :!:
Pozdro for all
Witam,grinch pisze:Gościu wyluzuj :!:JawoR pisze:
A na sam koniec:
Pozdrawiam
JawoR
Ja nie będę oceniał bo nie mam własnego auta i to wystarczy ReZam jak na razie tatową b4
Ale trochę szacunku dla Dreda jak go nie znasz itp to przystopuj trochę :!:
Pozdro for all
wydaje mi się, że wykazałem więcej szacunku niż Dred i niektóre ine osoby wobec mnie. Nie znam tej osoby tak samo jak on nie zna mnie, a mimo to kierował niemiłe uwagi po d moim adresem.
Pozdrawiam
JawoR
Zgadzam się z Solskierem, od siebie dodam że krytyka i krytyka prześmiewcza to dwa różne sposoby na wyrażenie swojej opinii. Kazdy na Forum ma prawo do wyrażnia swojego zdania na tak lub nie ale ludzie - róbmy to na poziomie a nie na zasadzie szyderstwa a tym bardziej epitetów (a to na forum zdarza się coraz częściej).Solskier pisze:Nie wiem co sie dzieje, ale to przekracza wszelkie kryteria tolerancji, kolega chciał coś pokazac innego, pokazał i jest ok, jednym sie podoaba innym nie i nie ma co z tego robić zadymy, a i czy to wazne ze kolega ma inne auto niz A80 jak by nie było jest jednym z naszych braci - uzytkownikiem dróg, i co lepsze jeszcze ma czym posmigac <ok>