[b3/b4] Zderzak przedni - singleframe
re
zescie chlopaka pojechali i sie schowal skora taka krytyka jest na jego tamat to po co tyle tych waszych przerobek??? skoro kupiliscie audika i tak go zachwalacie to po jakiego grzyba kupujecie lampy ori scalone itp itd ja osobiscie jestem za kazda przerobka jaka by nie istniala lecz zeby byla w BARDZO DOBRYM WYDANIU!!!!!!!!!!!!!!!!
sam chce pozmieniac pare rzeczy u siebie ale kwestia kasy:P:P:P
sam chce pozmieniac pare rzeczy u siebie ale kwestia kasy:P:P:P
- Skuciok
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Nikt Ci kolego nie broni przeróbek. Przecież to Twoje auto Twoja kasa Twoja piaskownica i Twoje zabawki.
Jeśli jednak zburaczysz i zwieśniaczysz sobie auto to nie licz na poklask. Podoba ci się zderzak - kupuj. Nam (mi) się tu ogólnie nie podoba i wyrażamy swoje zdanie.
Przeróbki każdy robi takie jakie są mu potrzebne. Po co? - BO TAK.
No to wspawaj kawał ocynkowanej blachy na dach żeby auto wyglądało jak rekin, zrób to porządnie ładnie pomaluj. A potem cię wyśmiejemy bo taka przeróbka mimo że będzie dobrze zrobiona nie będzie miała absolutnie żadnego sensu.
Jeśli jednak zburaczysz i zwieśniaczysz sobie auto to nie licz na poklask. Podoba ci się zderzak - kupuj. Nam (mi) się tu ogólnie nie podoba i wyrażamy swoje zdanie.
Przeróbki każdy robi takie jakie są mu potrzebne. Po co? - BO TAK.
BADYLKLB pisze:ja osobiscie jestem za kazda przerobka jaka by nie istniala lecz zeby byla w BARDZO DOBRYM WYDANIU!!!!!!!!!!!!!!!!
No to wspawaj kawał ocynkowanej blachy na dach żeby auto wyglądało jak rekin, zrób to porządnie ładnie pomaluj. A potem cię wyśmiejemy bo taka przeróbka mimo że będzie dobrze zrobiona nie będzie miała absolutnie żadnego sensu.
Też dorzucę coś od siebie...
My (wszyscy którzy są przeciwni wieśniaczeniu 80-tek) kupujemy i zakładamy różne ori tajle żeby nadać naszym autom odrobinę indywidualności i charakteru. Każdy zależnie od środków robi to bardziej lub mniej, ale z dobrym smakiem i zachowaniem ducha epoki z jakiej mamy samochody. Obecne pojęcie "tjuningu" od razu kojarzy się większości z dupnymi spojlerami, neonami, szpachlą, siatexem i laminatem. Chyba każdy grał w Need for Speed i stamtąd te gusta tuningowe. Do danego auta trzeba zastosować dany styl przeróbek, a nie wszystko pod pomysły z tej gry...Błędny z resztą jest też pomysł każda przeróbka jest fajna bo co z tego że sama w sobie może być w porządku jak żaden sposób nie będzie współgrała z resztą auta i otrzymamy w ten sposób piękny okaz agrotjuningu zamiast pożądanego efektu...amen
My (wszyscy którzy są przeciwni wieśniaczeniu 80-tek) kupujemy i zakładamy różne ori tajle żeby nadać naszym autom odrobinę indywidualności i charakteru. Każdy zależnie od środków robi to bardziej lub mniej, ale z dobrym smakiem i zachowaniem ducha epoki z jakiej mamy samochody. Obecne pojęcie "tjuningu" od razu kojarzy się większości z dupnymi spojlerami, neonami, szpachlą, siatexem i laminatem. Chyba każdy grał w Need for Speed i stamtąd te gusta tuningowe. Do danego auta trzeba zastosować dany styl przeróbek, a nie wszystko pod pomysły z tej gry...Błędny z resztą jest też pomysł każda przeróbka jest fajna bo co z tego że sama w sobie może być w porządku jak żaden sposób nie będzie współgrała z resztą auta i otrzymamy w ten sposób piękny okaz agrotjuningu zamiast pożądanego efektu...amen
Witam wszystkich... Może mi ktoś napisać czy do audi 80 B4 (cabrio `96) pasuje przód od A4 ten z dużym grillem np. http://moto.allegro.pl/item531601461_au ... _2_0t.html lub http://moto.allegro.pl/item529814730_ko ... model.html chodzi mi o to żeby nie trzeba było nic wspawywać ani docinać bo doszły mnie słuchy że można cały przód spasować bez kilogramów szpachlówki. Czy to prawda :?: pozdro...
Meir wie wszystkoawfbonzo pisze:a skąd to wiesz MEIR zajmujesz się blacharką?
Dobry blacharz da rade wszystko dobrze spasować, więc od Ciebie zależy czy masz takiego w okolicy i czy masz na to hajs.
p.s.
Takis cfaniak a zamiast wpisać pierwsze trzy litery/cyfry kodu silnika to wpisałeś numer nadwozia/vin <haha> Popraw to.
Pozdrawiam i przy okazji zapraszam do szukajki. Temat o takich przodach był wałkowany milnion razy.