[b3/b4] Zderzak przedni - singleframe
rozumiem że taka forma tuningu ma zwrócić na siebie uwagę-owszem to napewno, tylko cały"bajer"polega na tym żeby to zrobić w dobrym guście i żeby ludzie dobrze się o tym wypowiadali..a wątpie żebyś znalazł na tym forum kogos komu ta koncepcja by się widziała :lol: .....podsumowując-takich rzeczy się nie robi z niemieckim autami bo to mija się z dobrym smakiem Honda czy inny japończyk rozumiem-ładujesz tonę szpachli plastiku siatki ogrodowej neoniki itd. i jazda....ale AUDI nie zasługuje na coś takiego 8-)
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Glenio pisze:rozumiem że taka forma tuningu ma zwrócić na siebie uwagę-owszem to napewno, tylko cały"bajer"polega na tym żeby to zrobić w dobrym guście i żeby ludzie dobrze się o tym wypowiadali..a wątpie żebyś znalazł na tym forum kogos komu ta koncepcja by się widziała :lol: .....podsumowując-takich rzeczy się nie robi z niemieckim autami bo to mija się z dobrym smakiem Honda czy inny japończyk rozumiem-ładujesz tonę szpachli plastiku siatki ogrodowej neoniki itd. i jazda....ale AUDI nie zasługuje na coś takiego 8-)
I tu się zgodzę z Gleniem ...Wyobraź to sobie jak będzie wyglądać auto w CAŁOŚCI , jeżeli założysz ten "extra" grill ala z nowych Audi to jak będzie wyglądać tył,boki?? ...Mówisz że Twój tatko zajmuje się tunningiem.Czyli rozumiem , że się zna na tym i mimo to popiera Twój projekt?...hmm dziwne trochę :roll: ...
Olaboga
Przegladalem ten post i nie moglem powstrzymac sie od dodania,swojej opinni.
Zgadzam sie z wiekszoscia kolegow,ze jest to totalna klapa.Audi same piekne jest w sobie i nie trzeba jej szpecic jakimis plastykowymi ala zderzakami,ktore przypominaja statek kosmiczny.Moim zdaniem jesli cos wyglada tandetnie to nawet najlepszy spcjalista nie pomoze.
Zgadzam sie z wiekszoscia kolegow,ze jest to totalna klapa.Audi same piekne jest w sobie i nie trzeba jej szpecic jakimis plastykowymi ala zderzakami,ktore przypominaja statek kosmiczny.Moim zdaniem jesli cos wyglada tandetnie to nawet najlepszy spcjalista nie pomoze.
Rób co chcesz ze swoim maleństwem, ale pamiętaj - jeśli chcesz czyjejś opinii to przemyśl zawsze sprawę , bo są gusta i guściki, część stanie za tobą, część cię skarci- norma Zrób jak uważasz , osobiście jestem ciekaw przeróbki, fotki chętnie obejrzę, o ile będzie się trymało sensu
So let's do IT!!!
So let's do IT!!!
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Ten katalog fajna sprawa :mrgreen:GerB3 pisze:Ewentualnie jak już w plastiki się bawimy to założyć Riegera -> tu masz katalog Rieger
Ta niebieska B3ka wygląda nawet fajnie , a poza tym to taki styl z "epoki"
kolego też szukam naklejek na bok avanta ale nie ma nikogo kto by chciał mi je zrobić w dobrej kasie oto jakie chciałem:RaKo pisze:Może ktoś ma fotkę B4ki z kółeczkami na boku od szyby do progu,naklejka srebrna.Widziałem RSa4 w LBNie i czerwoną B4 w Avancie i muszę przyznać ,że wyglądało to ładnie choć nie tak jak na RSie <ok>
pewnie zaraz wszyscy mi pojadą :mrgreen:
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Gdy pytasz o opinie audi-maniaków ludzi któży wybrali klasyczny wózek za towarzysza podróży to nie dziw się tak ostrej krytyce.Osobiście uwazam tuning za poprawke fabryki i indywidualizacje pojazdu-ale w duchu epoki.Jeśli twój projekt dojdzie do skudku wrzuć foty.Jeśli będe cokolwiek oceniał to dokładność wykonania,zachowanie proporcji,czyli fachowość poprostu.Projekt mi się nie podoba,ale to rzecz gustu.Moje zdanie jest takie:autko musi zachować swój charakter
- przemko1982
- Audi 80 Klub