[b3/b4] Zderzak przedni - singleframe
-
- Forum Audi 80
Ok namyśliłem się,
Moje plany dojdą do skutku, jasne że białe są piękne
:D
Może tacy ludzie jak spaykee docenią moją pracę.
Prawda jest taka, że każdy kto nie porafi wykonać takiego czgoś, i wie że nigdy nie będzie w stanie tego zrobić, patrzy na ten projekt inaczej niż ktoś, kto wie że może takie coś sobie zrobić. Moja audi nie będzie wydlądała identycznie jak ta na foto- trochę inny zderzak, lampy chyba też zmienię. Mam już potrzebne częsci z audi A4 2005r i niedługo zabieram się do pracy
Nie podoba mi się tylko na forum, w jaki sposób odradza się tu pomysłów - "projekt do dupy" , " projekt jak kibel" , "buhahaha" i inne duperele. tylko nieliczni potrafią kulturalnie wyrazić swoej zdanie.
Pozdrawiam, CobraEMP
Moje plany dojdą do skutku, jasne że białe są piękne

Może tacy ludzie jak spaykee docenią moją pracę.
Prawda jest taka, że każdy kto nie porafi wykonać takiego czgoś, i wie że nigdy nie będzie w stanie tego zrobić, patrzy na ten projekt inaczej niż ktoś, kto wie że może takie coś sobie zrobić. Moja audi nie będzie wydlądała identycznie jak ta na foto- trochę inny zderzak, lampy chyba też zmienię. Mam już potrzebne częsci z audi A4 2005r i niedługo zabieram się do pracy

Nie podoba mi się tylko na forum, w jaki sposób odradza się tu pomysłów - "projekt do dupy" , " projekt jak kibel" , "buhahaha" i inne duperele. tylko nieliczni potrafią kulturalnie wyrazić swoej zdanie.
Pozdrawiam, CobraEMP
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Osobiście mimo iż mam warunki, nie podjął bym się tego, jeśli chcesz mieć a4 to je sobie kup, jeśli nie masz kasy, zrób ładną glebę, zderzak od coupe i autko będzie chwalone i pokazywane z tej dobrej strony, a tak to niestety spotkasz się również z negatywnymi komentarzami, ale to Twój wóz i Ty nim będziesz jeździł, Powodzenia w modch <ok>
Tragedii może nie będzie jeżeli ograniczysz się tylko do zmiany przodu a resztę zostawisz w normalnym stylu - blenda , progi pod kolor. Do tego jakieś fajne koło i gleba. Pamiętaj tylko o spasowaniu tego i zasadzie im mniej szpachli tym lepiej. Pomysł dosyć kontrowersyjny , ale chciałbym zobaczyć efekt końcowy <ok>
-
- Forum Audi 80
Moim skromnym zdaniem projekt jest fajny.Podoba mi się ta audi z zdjęcia.Co do negatywnych komentarzy to na ogół pochodzą one od ludzi którzy aby napompować koło jadą na warsztat :lol: Jezeli efekt cie nie zadowoli to zawsze mozna zmienic koncepcję lub wrócić do stanu wyjściowego czy też zapodać zderzaki od rs2