[b3/b4] Zderzak przedni - singleframe
-
- Forum Audi 80
Ok namyśliłem się,
Moje plany dojdą do skutku, jasne że białe są piękne :D
Może tacy ludzie jak spaykee docenią moją pracę.
Prawda jest taka, że każdy kto nie porafi wykonać takiego czgoś, i wie że nigdy nie będzie w stanie tego zrobić, patrzy na ten projekt inaczej niż ktoś, kto wie że może takie coś sobie zrobić. Moja audi nie będzie wydlądała identycznie jak ta na foto- trochę inny zderzak, lampy chyba też zmienię. Mam już potrzebne częsci z audi A4 2005r i niedługo zabieram się do pracy
Nie podoba mi się tylko na forum, w jaki sposób odradza się tu pomysłów - "projekt do dupy" , " projekt jak kibel" , "buhahaha" i inne duperele. tylko nieliczni potrafią kulturalnie wyrazić swoej zdanie.
Pozdrawiam, CobraEMP
Moje plany dojdą do skutku, jasne że białe są piękne :D
Może tacy ludzie jak spaykee docenią moją pracę.
Prawda jest taka, że każdy kto nie porafi wykonać takiego czgoś, i wie że nigdy nie będzie w stanie tego zrobić, patrzy na ten projekt inaczej niż ktoś, kto wie że może takie coś sobie zrobić. Moja audi nie będzie wydlądała identycznie jak ta na foto- trochę inny zderzak, lampy chyba też zmienię. Mam już potrzebne częsci z audi A4 2005r i niedługo zabieram się do pracy
Nie podoba mi się tylko na forum, w jaki sposób odradza się tu pomysłów - "projekt do dupy" , " projekt jak kibel" , "buhahaha" i inne duperele. tylko nieliczni potrafią kulturalnie wyrazić swoej zdanie.
Pozdrawiam, CobraEMP
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Osobiście mimo iż mam warunki, nie podjął bym się tego, jeśli chcesz mieć a4 to je sobie kup, jeśli nie masz kasy, zrób ładną glebę, zderzak od coupe i autko będzie chwalone i pokazywane z tej dobrej strony, a tak to niestety spotkasz się również z negatywnymi komentarzami, ale to Twój wóz i Ty nim będziesz jeździł, Powodzenia w modch <ok>
Tragedii może nie będzie jeżeli ograniczysz się tylko do zmiany przodu a resztę zostawisz w normalnym stylu - blenda , progi pod kolor. Do tego jakieś fajne koło i gleba. Pamiętaj tylko o spasowaniu tego i zasadzie im mniej szpachli tym lepiej. Pomysł dosyć kontrowersyjny , ale chciałbym zobaczyć efekt końcowy <ok>
-
- Forum Audi 80
Moim skromnym zdaniem projekt jest fajny.Podoba mi się ta audi z zdjęcia.Co do negatywnych komentarzy to na ogół pochodzą one od ludzi którzy aby napompować koło jadą na warsztat :lol: Jezeli efekt cie nie zadowoli to zawsze mozna zmienic koncepcję lub wrócić do stanu wyjściowego czy też zapodać zderzaki od rs2