[b3/b4] Kierownica S-line w B4
Dodam swoje 5 gr do tematu żeby innym zaoszczędzic niepotrzebnych nerwów.
Ktoś wcześniej napisał że jesli auto miało seryjnie poduche to pasuje p&p :roll:
U kolegi od którego kupiłem kierownice wyglądało to tak:
U niego zmiana przebiegła bez problemów bo ma B4 z 95 roku o ile dobrze pamiętam
Ja mam swoją z 93 i jeszcze daleka droga przedemną zanim kierownica zagości na pokładzie....
To jest moja ori kierownica z poduchą
W tej s-line taśma od poduszki jest za kierownicą,klakson jest na wtyczke a nie na rysik jak u mnie.Napewno potrzebuje osłone pająką z przegrodą na taśme,do tego dochodzi przerezanie klaksonu i obym się mylił ale pająk chyba też będzie do zmiany...
Ktoś wcześniej napisał że jesli auto miało seryjnie poduche to pasuje p&p :roll:
U kolegi od którego kupiłem kierownice wyglądało to tak:
U niego zmiana przebiegła bez problemów bo ma B4 z 95 roku o ile dobrze pamiętam
Ja mam swoją z 93 i jeszcze daleka droga przedemną zanim kierownica zagości na pokładzie....
To jest moja ori kierownica z poduchą
W tej s-line taśma od poduszki jest za kierownicą,klakson jest na wtyczke a nie na rysik jak u mnie.Napewno potrzebuje osłone pająką z przegrodą na taśme,do tego dochodzi przerezanie klaksonu i obym się mylił ale pająk chyba też będzie do zmiany...
-
- Forum Audi 80
[b3/b4] Kierownica S-line w B4
Interesuje mnie, czy do B4 bez poduchy kierownica podejdzie bez przeróbek. Jeśli nie, to co trzeba zmieniać. Proszę o wypowiedź zwłaszcza osoby, które to robiły.