Polać mu :mrgreen: A Ty Wujo już odstaw, jutro poniedziałek :mrgreen: :mrgreen:keczy pisze:wujo1 pisze: jaskrawą pomarańcz albo na mocny żółty
... i to kumam, alem chyba juz stary jestm bo do czerni tylko bialy/srebrny, zadne inne rozane kolory <ok>
[Typ89 R5] 2.5 R5 07K + skrzynia 0B4 40/60 6G Projekt...
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja tam swoje stalusy na przyszły sezon na srebrno pomaluje
AudiSport dobrze, że w końcu wracasz do przodu B3, troche mnie zaskoczyłeś tymi reflektorami Votex, bo nie wyglądają one za ładnie, ale są rarytasem. Może faktycznie zapodaj ori światła z B3 z pomarańczowymi kierunkami ? Mówcie co chcecie, ale oryginalny, seryjny ryjek w B3ce jest śliczny i ma swój urok
AudiSport dobrze, że w końcu wracasz do przodu B3, troche mnie zaskoczyłeś tymi reflektorami Votex, bo nie wyglądają one za ładnie, ale są rarytasem. Może faktycznie zapodaj ori światła z B3 z pomarańczowymi kierunkami ? Mówcie co chcecie, ale oryginalny, seryjny ryjek w B3ce jest śliczny i ma swój urok
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
No nie powiem ta Twoja B3 w bardzo fajnym wypasie mało takich. Coś czuje, że jak już prawko będzie w ręce to nie poznamy audika. Fajnie, że od tak młodych lat jest już pasja <ok> Co do przodu B3 to fakt też bardziej mi się podoba niż B4 więc wracaj do oryginału. A co do tych okrągłych lamp B3 to na żywo nie widziałam jeszcze, a zawsze to coś co Cię wyróżni - tylko weź je znajdź :mrgreen:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Gr3sio, Dzięki za miłe słowa, a dbać przecież o coś trzeba jak nie o siebie <ok>
GerB3, Potrzebuję jeszcze listwę podreflektorową w idealnym stanie i lampy
KoralB3, Kiedyś trzeba się po opierd.. <wodka> <ok>
Podsumowując przód nie jest w pełni ogarnięty tak jak bym chciał, a napatoczyły się jakieś graty do wnętrza i trzeba je ogarnąć, a jeden szajs już z ponad miesiąc kompletuję :mrgreen: Mam jakiegoś bzika na punkcie tego wypasu we wnętrzu nawet tego często nieprzydatnego hehe <pijak>
A co to takiego, translator nie ogarnia tego nawet. :lol:Gr3sio pisze:schluessel .. dzieki za namiar
GerB3, Potrzebuję jeszcze listwę podreflektorową w idealnym stanie i lampy
KoralB3, Kiedyś trzeba się po opierd.. <wodka> <ok>
Podsumowując przód nie jest w pełni ogarnięty tak jak bym chciał, a napatoczyły się jakieś graty do wnętrza i trzeba je ogarnąć, a jeden szajs już z ponad miesiąc kompletuję :mrgreen: Mam jakiegoś bzika na punkcie tego wypasu we wnętrzu nawet tego często nieprzydatnego hehe <pijak>
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80