[Audi 80 B3] białe b3 od Taktownie
na czarnym byłoby majonez na jazsnym gorzej bo trzeba cos kminic z malowaniem albo listew wkolo albo zderzaka pod listwy ... do maski trzeba zakladac pas od b4 ale zerzak jest monwoany do podluznic wiec nic nie trzeba zmieniac jedynie blachy do podluznic od coupe cabrio muszą być i tyle ..Kunik pisze:A za ile taki komplet wyrwałeś jeśli można wiedzieć ?taktownie pisze:pewnie tak, ale wolę się upewnić jak później być zaskoczonym
Tylko tylny zderzak będzie kiepsko pasował do s2 zderzaka
6 stówek kompletny zderzak a maska to po znajomości, narazie rozkminiam malowanie. Plan jest taki jak jest teraz czyli nadwozie białe (docelowo biała perła) a zderzaki czarny mat, tył może dokładka kamei? za wiele to chyba nie da, nie chciałbym przesadzić, ogólnie z tylnym zderzakiem będzie problem.
co znaczy ze nie chcesz przesadzic z tylnym zderzakiem ? wg mnie zostac taki naepwno nie moze do eskowego .. jak juz to kamei trzeba zakładać jakby co mam oryginał takowy ..taktownie pisze:6 stówek kompletny zderzak a maska to po znajomości, narazie rozkminiam malowanie. Plan jest taki jak jest teraz czyli nadwozie białe (docelowo biała perła) a zderzaki czarny mat, tył może dokładka kamei? za wiele to chyba nie da, nie chciałbym przesadzić, ogólnie z tylnym zderzakiem będzie problem.
na Twojej focie jest zwykły zderzak na tyle .. mysle ze juz lepszy kamei niz nic obadaj to :taktownie pisze:nie przesadzić - dobrać coś do s2 co nie będzie zalatywało agrotuningiem :mrgreen: Zderzak musi być masywny albo chociaż iść w tej samej lini co przedni, a dokładką kamei raczej nie da się takiego efektu uzyskać.
Obrazek
kamei przód jak już napisałem wcześniej powinien wychodzić jako seria :mrgreen: Po prostu front s2 jest bardziej zadziorny no i maska od b4 likwiduje te "półkole" które strasznie mnie drażni w b3 i białym lakierze, a audi jednak zostaje białe wiec coś musiałem zrobić z tym frontem a nie wrzuce samej maski od b4 bo będzie mega wiocha. Chciałem zrobić maskę w czarnym macie to mnie wszsycy zgadali no to wymyśliłem front s2 no i tyle