Audi 80 B4 1995R SEDAN 1.9 TDI 90KM+ 230 11mm FMIC
System audio siedzi już w bagażniku. <mikolaj> Szukam wtrysków AFN, montażujemy na wiosnę wszystko, i zamówię kompa z chipem. 8-) Uznałem, że więcej mi nie trzeba, skoro różnica między wtryskami AFN/ASV a 0.216 jest to ponad 600zł a różnica bez większych modów nie będzie duża. A u mnie będzie to kat out, wtryski, komp z chipem oraz większy kolektor dolotowy.
Głośnik to STX 27cm o mocy 150W, wzmacniacz Hifonics TITAN, mający w mostku nie więcej niż 320W RMS, skrzynia zamknięta, także gra to bardzo fajnie aczkolwiek wzmacniacz sporo za mocny jest i muszę uważać. Skrzynka nie schodzi bardzo nisko jak to bywa z zamkniętą, głośnik bardziej kolumnowy jest ale nie jest źle. Miałem go za free także nie ma o czym mówić. Solidna polska firma. Wzmak typowo amerykańsko brzmi, bardziej kopie niż schodzi nisko ale to lubię. A no i okleiłem sobie to jak na fotce, a że miałem radio stare jeszcze to dla urozmaicenia dołożyłem. Wzmacniacz nie ma punktów mocowań żadnych co mnie wkurza, bo chciałem go przykręcić do boku skrzyni, ale może coś jeszcze wymyślę.
Głośnik to STX 27cm o mocy 150W, wzmacniacz Hifonics TITAN, mający w mostku nie więcej niż 320W RMS, skrzynia zamknięta, także gra to bardzo fajnie aczkolwiek wzmacniacz sporo za mocny jest i muszę uważać. Skrzynka nie schodzi bardzo nisko jak to bywa z zamkniętą, głośnik bardziej kolumnowy jest ale nie jest źle. Miałem go za free także nie ma o czym mówić. Solidna polska firma. Wzmak typowo amerykańsko brzmi, bardziej kopie niż schodzi nisko ale to lubię. A no i okleiłem sobie to jak na fotce, a że miałem radio stare jeszcze to dla urozmaicenia dołożyłem. Wzmacniacz nie ma punktów mocowań żadnych co mnie wkurza, bo chciałem go przykręcić do boku skrzyni, ale może coś jeszcze wymyślę.
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
ja bym w...ł pod półką pod kierownicą.... <ok>
[ Komentarz dodany przez: PieterB: 2014-01-01, 09:37 ]
daniel110791, uważaj na słownictwo, aby to było ostatni raz :!:
[ Komentarz dodany przez: PieterB: 2014-01-01, 09:37 ]
daniel110791, uważaj na słownictwo, aby to było ostatni raz :!:
Ostatnio zmieniony 01 sty 2014, 09:36 przez Daniel Choros, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik:
- Kontakt: