[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
chybo101, to wiadomo, jak każdy, powodzenia.
Zderzak na aucie, mała fałda na dole zniknie jak będzie osłona u dołu silnika, po bokach jeszcze jakieś małe mocowanko wyrezam i będzie super. Dziś zderzak poszedł do poprawek i malowania.
Wielkie dzięki dla Marcina który pomógł mi go kupić.
Zderzak na aucie, mała fałda na dole zniknie jak będzie osłona u dołu silnika, po bokach jeszcze jakieś małe mocowanko wyrezam i będzie super. Dziś zderzak poszedł do poprawek i malowania.
Wielkie dzięki dla Marcina który pomógł mi go kupić.
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2013, 18:42 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
MIODEK, no dobra to i Tobie postawie piwo na następnym zlocie <ok>
Tighe, Osłona pod silnik od cabrio też, może jak by się uparł to jakoś zamocował by tą zwykłą, ale ciężko, a nie chce nic łatać.
Kierunki można powiedzieć że już mam na stole, ale nie mogę zdecydować czy pomarańczowe czy białe, najprawdopodobniej wezmę białe, halogeny w krótce też będą, chwile pośmigam z dziurami. Niestety koszta są spore ale jak dla mnie warte zachodu, zmienia się mocno wygląd auta na plus.
Tighe, Osłona pod silnik od cabrio też, może jak by się uparł to jakoś zamocował by tą zwykłą, ale ciężko, a nie chce nic łatać.
Kierunki można powiedzieć że już mam na stole, ale nie mogę zdecydować czy pomarańczowe czy białe, najprawdopodobniej wezmę białe, halogeny w krótce też będą, chwile pośmigam z dziurami. Niestety koszta są spore ale jak dla mnie warte zachodu, zmienia się mocno wygląd auta na plus.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Silnik: 2.3 NG
Pewnie że na plus, i to duży :mrgreen: Rozglądałem się właśnie ostatnio za takim zderzakiem ale ceny oświetlenia do niego po prostu mnie powaliły. A dwa że zacząłem można powiedzieć od dupy strony bo kupiłem pierw osłonę pod silnik do b4 gdyż takowej nie posiadałem... Przy okazji, orientujesz się może czy taka osłona pasuje pod zderzak z coupe lub s2?
kupię Ci pomarańczowe i będziesz miał pomarańczowe :lol: :lol: :lol:sagem pisze:Kierunki można powiedzieć że już mam na stole, ale nie mogę zdecydować czy pomarańczowe czy białe, najprawdopodobniej wezmę białe, halogeny w krótce też będą, chwile pośmigam z dziurami. Niestety koszta są spore ale jak dla mnie warte zachodu, zmienia się mocno wygląd auta na plus.
a Wy jak uważacie ? pomarańcz czy biel ? :roll:
jedną lewą kratkę dostał razem ze zderzakiem <ok> kratki napewno się mieszczą, ale na początek malowanko zderzaka, kierunki, halogeny i z czasem może kratki nie ma co się spieszyć, bo czasem można kupić graty za naprawdę zaje!@#$% cenę <ok> co nie MIODEK i sagem ? :lol: <urodziny>Lucazzz pisze:a Krateczki sie nie mieszcza z ICkiem, czy jeszcze nie ma?? bo ceny podobnie jak z oswietleniem... :shock:
MarcinC pisze:jedną lewą kratkę dostał razem ze zderzakiem <ok> kratki napewno się mieszczą, ale na początek malowanko zderzaka, kierunki, halogeny i z czasem może kratki nie ma co się spieszyć, bo czasem można kupić graty za naprawdę zaje!@#$% cenę <ok> co nie MIODEK i sagem ? :lol: <urodziny>Lucazzz pisze:a Krateczki sie nie mieszcza z ICkiem, czy jeszcze nie ma?? bo ceny podobnie jak z oswietleniem... :shock:
Trzeba dobrze szukać :mrgreen: