[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
no widze ze poradziles sobie z zalozeniem, a ja czekam na zdjecie ;p
ja pokrywe pod silnikiem zaadoptowalem i do cabrio lifta i do rs'a nie bylo problemow z dlugoscia, tyle ze ja mam pokrywe z cabrio a nie z avanta czy sedana...
co do kolorow kierunkow, popros Atlas'a o VT wtedy sie zdecydujesz, ja tez mam dwa komplety kierunkow jakby mi sie cos odwidzialo ;]
a mam pytanie co do IC, zderzak musiales rozcinac czy tak na sucho wszedl?
a kratki drodze panowie polecam kupic w aso za 350pln bo panowie z allegro zycza sobie za komplet okolo 300 i w kij wie jakim stanie, a tak co nowka to nowka, ale wiem ze przy tym zderzaku liczy sie kazdy grosz...
ja pokrywe pod silnikiem zaadoptowalem i do cabrio lifta i do rs'a nie bylo problemow z dlugoscia, tyle ze ja mam pokrywe z cabrio a nie z avanta czy sedana...
co do kolorow kierunkow, popros Atlas'a o VT wtedy sie zdecydujesz, ja tez mam dwa komplety kierunkow jakby mi sie cos odwidzialo ;]
a mam pytanie co do IC, zderzak musiales rozcinac czy tak na sucho wszedl?
a kratki drodze panowie polecam kupic w aso za 350pln bo panowie z allegro zycza sobie za komplet okolo 300 i w kij wie jakim stanie, a tak co nowka to nowka, ale wiem ze przy tym zderzaku liczy sie kazdy grosz...
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Ja jak nie będę mógł zdobyć pokrywy od cabrio FL to też spróbuje coś rezać.
Co do kierunków to zdecydowałem się na te pomarańcze, przekonało mnie Twoje autko, wygląda bardzo dobrze <ok> a kolor mamy dość podobny.
ICek zmieścił się na sucho, ale chciał by jeszcze ok. 1cm. w górę, ale nie podnosiłem go bo potem jak będzie dolot z kwasówki to będą rury większej średnicy i nie przejdą mi pod belką, także tak musiało zostać, kratkę jedna mam, dwie muszę jeszcze dokupić, jak nie allegro to zrobie jak mówisz, ale czy sprzedają na sztuki w aso?
Co do kierunków to zdecydowałem się na te pomarańcze, przekonało mnie Twoje autko, wygląda bardzo dobrze <ok> a kolor mamy dość podobny.
ICek zmieścił się na sucho, ale chciał by jeszcze ok. 1cm. w górę, ale nie podnosiłem go bo potem jak będzie dolot z kwasówki to będą rury większej średnicy i nie przejdą mi pod belką, także tak musiało zostać, kratkę jedna mam, dwie muszę jeszcze dokupić, jak nie allegro to zrobie jak mówisz, ale czy sprzedają na sztuki w aso?
http://allegro.pl/item1171205850_audi_8 ... erzak.html
Tutaj ma kratki.. Kupuje po allegro nowe i kompletuje zderzaki
Środkowa - 100 zł
http://allegro.pl/item1163094689_audi_c ... dkowa.html
Tutaj ma kratki.. Kupuje po allegro nowe i kompletuje zderzaki
Środkowa - 100 zł
http://allegro.pl/item1163094689_audi_c ... dkowa.html
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
no ta srodkowa bym bral bo warta uwagi, ale boczna to kosztuje w aso 100pln i tak mozesz kupic osobno kazda kratke
a pokrywe to ja mam z cabrio ale przedliftowego klekota, wiec moze kosztowac jeszcze mniej a gwarantuje ze dlugosc wystarcza nawet przy rs2, w moim temacie gdzies w granicach 12strony jest fota jak daleko pokrywa zaszla w rs2
a pokrywe to ja mam z cabrio ale przedliftowego klekota, wiec moze kosztowac jeszcze mniej a gwarantuje ze dlugosc wystarcza nawet przy rs2, w moim temacie gdzies w granicach 12strony jest fota jak daleko pokrywa zaszla w rs2
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Kto Cię oklepał, kto??? :lol: :lol: <ok>Krycha pisze:Białe się oklepały :mrgreen:
Do ciemnego nadwozia pomarańczaki pasują najlepiej.
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2013, 18:50 przez Niki20, łącznie zmieniany 1 raz.
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
<rotfl2> :mrgreen:Krycha pisze:OO wpadł wielki fan białych kierunków, dobra spadam już stąd :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2013, 18:50 przez Niki20, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Nie no miodek, jak mam dać za to 200zł to wole dołożyć 500 i kupić halogeny <ok>MIODEK pisze:Ja bym dał i do tego strobo
[url=http://a.imageshack.us/img690/7262/11767325978952339.th.jpg]Obrazek[/URL]
Po za tym jak to wygląda na aucie? chyba nie za specjalnie.
Co do kierunków to miałem jedne do kupienia w kolorze pomarańczowym ale miały zaczepy pourywane, a ja takich nie chce, więc teraz jakie się trafią takie będę musiał brać, po za tym chyba częściej spotyka się białe co nie?