[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Nie zaprzeczam.ATLAS pisze:Dlatego je odstąpiłem po przystępnej cenie dla klubowicza.
Dziś znalazłem chwilę wolnego czasu i postanowiłem pomalować obwódkę grilla na czarny mat, i chyba jest lepiej. Zdjęcia jak zwykle kiepawe i nie chciało mi się czyścić przodu do zdjęcia :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2013, 18:36 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdzie tam zespolone do takiego frontu. Kamil kołuj kwit i wrzucaj soczki. Coraz lepiej wygląda avancik, jeszcze tylko halo (i kratki) z jakimś zenonem i będzie miodzio.
Ostatnio zmieniony 12 sie 2010, 21:39 przez kacper85, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Jeśli mam być szczery a chyba o to chodzi to proponował bym jednak zanim podciągniesz silnik podciągnąć osprzęt, tj.: hamulce itd. Trzeba się jeszcze bezpiecznie zatrzymywać. Przy mocach jakie możesz osiągnąć przydało by się coś więcej niż heble z ABT. Wiesz to tak jakbym sobie teraz wrzucił NG powiedzmy. Szybko bym się nie zatrzymał raczej (teraz też jest ciężko)
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
kacper85, hamulce już są w drodze, co prawda nie będą przystosowanie do mocy którą chce osiągnąć ale na razie posiedzą i muszą dawać rade. Zestaw z NG. <ok>
Jak wiadomo ori heble z ABT to padaka tak jak ten motor pod względem mocy, teraz akurat dużo nie jeździłem, tylko wolne bujanie się po wsi, dwa dobre hamowania ze 140 w te upały i tyle dymu jak by się coś paliło, mimo że klocki i tarcze z wyższej półki... :mrgreen:
P.S. Ciągle szukam halogenów do zderzaka cabrio FL w dobrym stanie oraz cenie.
Jak wiadomo ori heble z ABT to padaka tak jak ten motor pod względem mocy, teraz akurat dużo nie jeździłem, tylko wolne bujanie się po wsi, dwa dobre hamowania ze 140 w te upały i tyle dymu jak by się coś paliło, mimo że klocki i tarcze z wyższej półki... :mrgreen:
P.S. Ciągle szukam halogenów do zderzaka cabrio FL w dobrym stanie oraz cenie.
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2013, 18:40 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.