Sagem obicaj że jak kiedyś będziesz je sprzedawał to odsprzedasz mi je spowrotem wyglada zajebiscie W urzędzie he... poczytaj w moim temacie eSPe sie wypowiedział jak najlepiej to zrobić.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2013, 19:31 przez rodzynek87, łącznie zmieniany 1 raz.
Powiedz że ktoś Ci w nocy pożyczył tablice i już... a jak się zapytają jaka chcesz to powiedz że kwardat. Albo powiedz że przy cofaniu uszkodziłeś i zanieś swoja tylko wcześniej przejedź po niej parę razy.
P.S. Gratuluje RS2 home made.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2013, 19:33 przez Fanthom, łącznie zmieniany 1 raz.
Fanthom pisze:Powiedz że ktoś Ci w nocy pożyczył tablice i już.
Będą chcieli zgłoszenie kradzieży na policję.
Zgubiłeś po drodze i tyle. A że zagubiona tablica była kwadratowa to teraz też ma być kwadrat.
USA wyrabiaj w AGO Tablice.
Najlepiej rób na ori czcionce tak jak u mnie. Pokaż w mailu fotkę dupy mojego Avanta i powiedz że to też oni robili i tyle.
Nie rzuca się tak chamsko w oczy jak jest taka czcionka jak u mnie.
Miałem już chyba ze 2-3 rutynowe kontrole i nie raz miśki jechały bezpośrednio za mną w mieście (Olsztyn, Białystok, 3miasto) lub stali na światłach za mną i nikt nigdy się nie przyczepił. Latam 1,5 roku i jakoś spokój. W razie Niemca ori kwadrat w bagaju. , ,
Ja swojego USA mam w ramce w wymiarze USA co by w razie draki mieć możliwość szybkiego montażu/demontażu no i nie dziurawię USA śrubami itp.
Ori kwadrata też wożę w kwadratowej ramce.
w AGO przy okazji za 10 zł dorzucą ci ramkę USA do tablicy USA w jednej paczce.
[ Dodano: 2013-08-07, 21:19 ]
U ciebie jest o tyle fajniej że masz już załatwiony temat z klamką. Ja też chciałem przyciąć ją ale mi szkoda klamki.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2013, 19:40 przez eSPe, łącznie zmieniany 1 raz.
Skoro kilka innych Avantów stąd z lampami USA i zderzakiem Compi wygląda fajnie, to czemu ten miałby wyglądać inaczej? eSPe nic nie trzeba ciąć tylko zamienić klamkę. Tomkom mógł?
Ostatnio zmieniony 21 paź 2013, 19:45 przez duo, łącznie zmieniany 1 raz.