Audi Cabriolet 2.6 V6
moim zdaniem jest to nieralne jesli bedzierz od osoby ktora ja znasz lub wiesz ze on dobre czesci sprzedaje to git:)
tak samo jak masz buty chyba lepiej kupic nowe zeby ci sie tak nie niszczyly niz kleic naonstop.
Tez nie wiadomo ile pojezdzi na takim sprzecie a czesci uzywane napewno nie sa zatarte czy cos w tym stylu....
tak samo jak masz buty chyba lepiej kupic nowe zeby ci sie tak nie niszczyly niz kleic naonstop.
Tez nie wiadomo ile pojezdzi na takim sprzecie a czesci uzywane napewno nie sa zatarte czy cos w tym stylu....
W przyszłym miesiącu może będę lakierować auto. Zależy od finansów i od tego czego dowiem się o lakierach użytych do samochodu, czy są dobre. Lakier bazowy to RM i Standox. Lakier bezbarwny DuPont 3750S lub Spies Hecke. Wiecie coś o nich?
Co do lakierowania to chciałbym polakierować całe auto wraz z dokładkami zderzaków natomiast bez czarnych listew plastikowych.
Poza tym, zastanawiam się czy lakierować tylny zderzak oraz lewe tylne nadkole, ponieważ 3 miesiące temu elementy te były malowane przy "zafundowanej" mi obcierce.
Co do lakierowania to chciałbym polakierować całe auto wraz z dokładkami zderzaków natomiast bez czarnych listew plastikowych.
Poza tym, zastanawiam się czy lakierować tylny zderzak oraz lewe tylne nadkole, ponieważ 3 miesiące temu elementy te były malowane przy "zafundowanej" mi obcierce.
quick powiem tak jak już malować to najlepiej w całości iż nigdy nie dobierzesz takiego idealnego koloru pod te malowane części wcześniej no chyba że masz super lakiernika ale ogólnie zawsze jest różnica jak słońce zaświeci dla tego jak już to na Twoim miejscu dozbierałbym troszeczkę pieniążków i pomalował w całości no ale to już zrobisz po swojemu ...
pozdrawiam
pozdrawiam
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
dżanas, ma swieta racje, sam to przechodzilem... jakbys chcial dobrac idealny lakier to musialbys kupic w aso i malowanie 3 czy czterech elementow wyjdzie Cie tyle co przykladowoa mnie calosc lakierem z mieszalni ktory rozni sie... sam nie wiem czym, pozatym mozesz sobie rzucic ladny odcien auta ktory bardziej Ci podpasuje niz aktualny ;] no nic przy malowaniu calego auta same plusy, moze jedynie koszta, ale wydaje mi sie ze trzeba pojezdzic i popoytac lakiernikow jak widza sprawe i za ile taka usluge by wykonali ;]
wogole wpadasz na Nyse? Atlas jedzie z wwy moglibyscie sie szarpnac dwoma cab'ami z wwy ? ;]
wogole wpadasz na Nyse? Atlas jedzie z wwy moglibyscie sie szarpnac dwoma cab'ami z wwy ? ;]