Moje zielone Coupe
nie było mnie już troche w temacie, a przy aucie troche się działo;p wrzuce fote na szybko z kalkulatora. :mrgreen: a więc tak: auto pomalowane całe prócz dachu, efekt w słońcu naprawde wyśmienity! perła robi robote. fotele z przodu nie są docelowe choć ori skóra:) dodam że auto wiozło mnie do ślubu narazie jestem w podóży poślubnej, jak wroce ogarne opis i dodam zdjecia:) na artec`ach śmiga danek i chwałamu za to, a u mnie narazie shaper 17` 8J 195/45/17 przód i 9j 225/35/17 tył.
mam chwilkę więc wrzucam wybrane fotki auta w podkładzie, z rozgrzebanym wnętrzem. wyglądało paskudnie....i troszkę pracy przy nim było. niestety wszystko nie zostało zrobione ale pomału będę kompletował resztę gratów. Moje listwy są w kiepskim stanie i nie chce ich już zakładać bo będą szpecić, ale nie wiedziałem że z kupnem używek w dobrym stanie będzie aż taki problem. w razie gdyby ktoś słyszał to szukam:
-dolne gumowe listwy
-ładne pomarańczowe kierunki
-węże chłodnicze górny i dolny
-i rączkę pod el.szyby
do rzeczy. Auto zostało pomalowane całe prócz dachu, ori lakierem jak było czyli LZ6U szmaragdowa perła. Listwy na drzwiach, felgi i dokładki ścieniowane minimalnie jaśniejszym odcieniem. Twórczość własna, a bardzo ciekawy efekt. Gaz został całkowicie wywalony z samochodu. myślę że na przód mogę śmiało wsadzić dystans 15mm.
oto foto w lepszej jakości :mrgreen: :
-dolne gumowe listwy
-ładne pomarańczowe kierunki
-węże chłodnicze górny i dolny
-i rączkę pod el.szyby
do rzeczy. Auto zostało pomalowane całe prócz dachu, ori lakierem jak było czyli LZ6U szmaragdowa perła. Listwy na drzwiach, felgi i dokładki ścieniowane minimalnie jaśniejszym odcieniem. Twórczość własna, a bardzo ciekawy efekt. Gaz został całkowicie wywalony z samochodu. myślę że na przód mogę śmiało wsadzić dystans 15mm.
oto foto w lepszej jakości :mrgreen: :
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
uuuaaaa ale slicznotka... i zona i kochanka xD :mrgreen:
Mialem zmieniac swoje kamei na jakis inny kolor ale jak zobaczylem Twoje odmalowane kamei to chyba zmienilem zdanie :shock: Świerzy kamei znacznie lepiej wyglada niz zmeczone przez 20 lat kamei. Szkoda ze nie dales tamtych calych polerowanych felg ;p dawalyby po oczach
Mialem zmieniac swoje kamei na jakis inny kolor ale jak zobaczylem Twoje odmalowane kamei to chyba zmienilem zdanie :shock: Świerzy kamei znacznie lepiej wyglada niz zmeczone przez 20 lat kamei. Szkoda ze nie dales tamtych calych polerowanych felg ;p dawalyby po oczach
Krisu żona:P kochanką jest audi, więc jak się pali to uciekam do niej <ok>
No ja też nie wiedziałem że taki efekt będzie, a byłem mile zaskoczony. Ja nie malowałem, ale lakiernik mówił że z tą perłą jest dużo srania bo perła cięzko kryje i dużo przy tym cierpliwości trzeba ale jak widać opłaca się. także zostawiaj kamei w ori lakierze!!
też żałuję że ich nie mam, ale dzięki nim mam pomalowane auto :mrgreen:
[ Dodano: 2013-11-10, 15:39 ]
sprzedam moje koła bądź zamienie za coś ciekawego.
No ja też nie wiedziałem że taki efekt będzie, a byłem mile zaskoczony. Ja nie malowałem, ale lakiernik mówił że z tą perłą jest dużo srania bo perła cięzko kryje i dużo przy tym cierpliwości trzeba ale jak widać opłaca się. także zostawiaj kamei w ori lakierze!!
też żałuję że ich nie mam, ale dzięki nim mam pomalowane auto :mrgreen:
[ Dodano: 2013-11-10, 15:39 ]
sprzedam moje koła bądź zamienie za coś ciekawego.
-
Onlinedamian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
- mateuszz117
- Forum Audi 80