Jak zauważyłem, jest tu na forum wielu specjalistów którzy mam nadzieję, nakierują mnie w sprawie poskładania tyłu w mojej audi.
Dwa miesiące temu kupiłem to audi 80 po dobrej cenie. W pełni świadom tego że tył był stuknięty lecz samochód jest naprawdę sprawny mechanicznie i w tej cenie nic tak fajnego nie znalazłem.
Poprzedni właściciel miał stłuczkę w której ktoś wjechał mu w tył. Wgnieciona została ta belka na której jest uchwyt klapy bagażnika, przez co docisnęła koło zapasowe i tak sobie na razie jest

Dodatkowo pojawiły się zgięcia po obu stronach na błotnikach z tyłu (zaznaczyłem na zdjęciu z jednej strony ale coś takiego jest po obu). Prawdopodobnie zgięła się podłużnica w dół i pociągnęła ze sobą błotniki.
I teraz moje pytanie. Czy to się da w ogóle naprawić? Samochód jest naprawdę fajny i chciałbym do niego wsadzić gaz ale nie wiem czy jest sens, skoro jest tak uszkodzony to potem będzie mi ciężko go sprzedać. Jakie mogły by być tego koszty i gdzie na Śląsku ktoś może coś takiego poskładać.
Dodam że w samochodzie nic nie stuka nie puka więc to uszkodzenie czysto wizualne lecz myślę że całkiem poważne. Ale w Polsce nie takie auta składają więc wciąż mam nadzieję

Przepraszam za tak tragiczne zdjęcie ale nie miałem innego.
Pozdrawiam serdecznie.