ja niedlugo zakladam blosa wiec bedzie mogl sobie palic do woli :mrgreen: (no w rozsadnych granicach) ;pluk448 pisze:zakwapl, za ten dźwięk silnika jestem w stanie mu to wybaczyć. <ok>
[NG] Silnik NG - pięciocylindrowa kompozycja dźwięków.
-
- Forum Audi 80
duran,ale blos nie wyeliminuje Ci w 100% strzałów.Na mechaniczny wtrysk najlepsza instalacja III gen.Dobra nie róbmy OT i nie zaśmiecajmy tego tematu instalkami LPG.
Kto jeszcze zna jakieś częste bolączki NG?
[ Dodano: 2010-04-06, 21:50 ]
arek-samsel, oczywiście o tym myślę.Nie tam o żadnej sekwencji bo tego do NG się nie wsadzi.
Kto jeszcze zna jakieś częste bolączki NG?
[ Dodano: 2010-04-06, 21:50 ]
arek-samsel, oczywiście o tym myślę.Nie tam o żadnej sekwencji bo tego do NG się nie wsadzi.
-
- Forum Audi 80
Dokładnie kolego załóż nową podkładkę miedzianą i po kłopocie tylko dobrze ją załóż :mrgreen:luk448 pisze:A teraz pytanie.Jak i czy ktoś poradził sobie z cieknącą benzyną na filtr powietrza?Pytam teoretycznie bo z tego co znalazłem na forum ponoć pomaga wymiana jakiejś miedzianej podkładki.Wie ktoś coś o tym?
-
- Forum Audi 80
kopułka i palec i kable nowe
nie wiem co ma do tego Hall, auto nigdy nie zgasło podczas jazdy
nie wiem co ma do tego Hall, auto nigdy nie zgasło podczas jazdy
mogłbyś bliżej określić co to za podkładka i przedewszystkim gdzie sie znajduje? tez mam ten problem i bardzo bym chciał go rozwiazaćskoti pisze:Dokładnie kolego załóż nową podkładkę miedzianą i po kłopocie tylko dobrze ją załóż
-
- Forum Audi 80