Nie wiem tylko czy problem występuje tylko jak mocno pociągniesz na obr czy przy normalnej jeździe też?
Ma wpływ bo silnik na gazie też musi mieć stabilne wolne obroty.Siarex86 pisze:ale krokowiec chyba nie ma wpływu na jazdę na gazie ??
Pewnie obrotomierz oszukuje jak to zwykle bywa. Chyba że osiąga takie obroty z powodu niedostatku paliwa.Siarex86 pisze:A czy to normalne że odcinka zapłonu jest przy 5,5 tys. obr.?
https://audi80.pl/topics77/abk-b-4-u ... 816,45.htmSiarex86 pisze:To w takim razie na jakich obrotach najlepiej sprawdzać?
źle czytałeś lub bez zrozumieniaSiarex86 pisze:Mi się wydawało że zawsze na wolnych obrotach powinno się sprawdzać a na forum nie zauważyłem żeby ktoś pisał że na innych niż wolne powinno się ustawiać
nie bardzo rozumiem co masz na myśli, na przyszłość stosuj znaki interpunkcyjneSiarex86 pisze:Wiem że raz blokował obroty za pomocą komputera na wyższych nóż jałowe ale jaka wartość to była to nie wiem ale wtedy mieliśmy problem z zapłonem i ustaliliśmy go za 3 razem