Witam przeszukałem forum ale nie znałem kogo kto by miał takie same objawy jak ja otóż mam problem z pracą silnik na benzynie jadąc sobie zmieniłem na benzynę i chciałem przyspieszyć po wciśnięciu pedału gazu mocniej auto zaczęlo strasznie szarpac więc przelaczylem na gaz nie było najmniejszych problemów potem dla testu znowu przelaczylem na benzynę i to samo przy wciśnięciu mocniej gazu auto strasznie szarpie nie może przekroczyć 3tys obrotów i przejechałem tak delikatnie do 3 tys obrotów kawałek nagle auto zgasło i nie chce odpalić ostatnio wymienialem niebieski czujnik ponieważ auto miało za wysokie obroty i występowała nierówna praca silnik po wymienię wszystko było ok tylko teraz to się stało proszę o pomoc ponieważ auto jest mi strasznie potrzebne

:oops:
[ Dodano: 2016-02-28, 23:54 ]
Teraz silnik troszkę przestygl i odpalił lecz objawy nadal występują mianowicie pow 3 tys obrotów nie da się jechac strasznie szarpie i chodzi jakby zaraz miał zgasnac na biegu jałowym kręci się do odcinki :roll:
[ Dodano: 2016-02-28, 23:54 ]
Teraz silnik troszkę przestygl i odpalił lecz objawy nadal występują mianowicie pow 3 tys obrotów nie da się jechac strasznie szarpie i chodzi jakby zaraz miał zgasnac na biegu jałowym kręci się do odcinki :roll:
[ Dodano: 2016-02-28, 23:58 ]
Gdy przestygl odpala za każdym razem chodzi idealnie na biegu jałowym na gazie również normalnie idzie lecz na benzynie nie da się jechac